Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen en onze campus! De volgende Master Open Dag vindt plaats op dinsdag 24 maart.

Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een breed scala aan masters. Tijdens de Master Open Dag kom je meer te weten over de programma's en de de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

Campus Woudestein ligt aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. De campus is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is de Campus Woudestein als volgt te bereiken:

Vanaf station Rotterdam Centraal
Tram 7 richting Woudestein, uitstappen bij halte Erasmus Universiteit.

Tram 21 of 24 richting De Esch. Uitstappen bij halte Woudestein.
Metro richting Slinge. Overstappen op station Beurs richting Binnenhof, Nesselande of de Terp. Uitstappen op station Kralingse Zoom. Dit metrostration ligt op circa 10 minuten loopafstand van de campus.
Vanaf station Rotterdam Alexander
Metro richting Schiedam Centrum of De Akkers. Uitstappen op station Kralingse Zoom. Dit metrostration ligt op circa 10 minuten loopafstand van de campus.

Routebeschrijving auto
Campus Woudestein ligt vlakbij de uitvalswegen en is met eigen vervoer prima te bereiken.

Neem vanaf de A16 (uit beide richtingen) de afslag Centrum (afrit 25).
Volg op de rotonde Kralingse Plein de borden Centrum (Abram van Rijckevorselweg).
Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Burgemeester Oudlaan).
Neem opnieuw de eerste weg rechts, na de tramlus.

Vind je weg op de campus

Weet je niet zeker waar een bepaald gebouw zich bevindt of ben je op zoek naar het Erasmus Paviljoen? Download hieronder de plattegrond van campus Woudestein.