Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Capgemini? En gaat jouw hart sneller kloppen van Software Development & Testing? Meld je dan aan voor onze virtuele Q&A sessie. Tijdens deze sessie geven één van onze consultants en recruiters je een kijkje in deze wereld.

Ben jij bijna klaar met je opleiding en heb je interesse in Capgemini? Meld je dan nu aan voor de Q&A sessie op 4 augustus!
Heb je interesse in een functie zoals Junior Java Developer, Junior Software Engineer of Junior Business Analist? Dan is deze Q&A sessie perfect voor jou!

Tijdens de Q&A sessie vertellen we je meer over de dagelijkse werkzaamheden en de projecten van bijvoorbeeld een Java Developer. Daarnaast vertellen we je alles over de sfeer, je toekomstige collega’s, het opleidingstraject en meer.

De Q&A start om 14:00 met een korte presentatie over Capgemini. Daarna vertelt een consultant je alles over Software Development & Testing en tot slot heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan.