Ben jij gepassioneerd door het vakgebied van commerciële performance en nieuwe business modellen? Én ben jij nieuwsgierig hoe het er binnen een (jonge) commerciële consultancy organisatie aan toe gaat? The Next Organization heeft een unieke Marketing & Sales game ontwikkeld die jij gaat spelen tijdens de ‘Strategic Marketing Consultancy Day’ op woensdag 3 juli 2019. Meld je aan en ervaar zelf hoe The Next Organization een nieuwe dimensie geeft aan Marketing Consultancy.

Marketing & Sales game
Tijdens de Strategic Marketing Consultancy Day ontmoet je onze professionals en krijg je de kans om ons te inspireren met jouw consultancy skills gedurende de Marketing & Sales game. Dit spel is een interactieve en leuke manier om nieuwe inzichten te krijgen in marketing en sales strategieën. Aan de hand van een real life case word je uitgedaagd en gestimuleerd om samen te werken.

Over The Next Organization
The Next Organization is een resultaatgedreven internationaal opererend organisatieadviesbureau.
We helpen het management van toonaangevende organisaties met het structureel verbeteren van de commerciële performance (business consulting). Dit doen we telkens vanuit het perspectief van onze klanten. Wat bij ons centraal staat is een combinatie van innovatie, professionaliteit en plezier.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en ondernemende eind bachelor en master studenten. Studenten die de power hebben om te performen en daarnaast ambitieus en gedreven zijn om zichzelf continu te ontwikkelen.

Programma Strategic Marketing Consultancy Day
10.00 Meet & Greet met de consultants
10.30 Introductie + klantcase The Next Organization
11.15 Ontwikkelen van een marketing en sales strategie in teams (Marketing & Sales game– deel 1)
12:15 Lunch met de consultants
13.00 Optimaliseren en bespreken van je strategie in teams (Marketing & Sales game - deel 2)
16:15 Pitch voor Dragon’s Den (management professionals)
18.00 Borrel met de consultants

Ben jij onze toekomstige strategische consultant? Of wil je meer weten over ons vakgebied? Meld je dan aan voor deze unieke dag!

 

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Meld je direct aan! Qompas mag jou exclusief voordragen bij The Next Organization. Hiervoor hoef je enkel je CV en een motivatie te sturen naar Anne-Roos van Bourgondiën (arb@qompas.nl). Qompas verzorgt voor jou een uitgebreide CV/motivatie-check om samen te komen tot een optimale aanmelding.


Wil je meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Qompas via arb@qompas.nl of 071-5815588.