ARAG
Daan Harskamp - Controller

Daan Harskamp - Controller

“Ik leer hier veel en krijg ruime verantwoordelijkheid. Hierdoor kan ik veel initiatief nemen en groei ik snel.”

“Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie deed ik een meewerkstage binnen het team Finance & Control. Dat beviel zo goed, dat ik ook mijn afstudeerstage bij ARAG heb gedaan. Dat terwijl ik eigenlijk bij een bank of accountantskantoor wilde afstuderen. Maar ik voel me thuis in dit ambitieuze team. En wat uiteraard ook meespeelde was dat ik uitzicht kreeg op een vaste baan bij ARAG na mijn afstuderen. Sinds vorig jaar ben ik in dienst als Controller. Ik werk vier dagen per week en studeer één dag voor mijn master Accountancy & Control aan de Universiteit van Amsterdam

Ik hou van uitdaging. En wil mezelf ontwikkelen. Ik kan hier echt m’n hart ophalen. Ons motto op de afdeling is: elke dag willen we beter worden dan de dag ervoor. Iedereen voelt dat zo en werkt daarnaar. Dat geeft een enorme drive. Dat verbeteren zie je bijvoorbeeld terug in dat rapportages nu veel meer geautomatiseerd verlopen. Hierdoor hebben wij de tijd om cijfers te analyseren. Dit maakt het mogelijk om het verhaal achter de cijfers te snappen en dit over te brengen aan bijvoorbeeld onze directie. Zo bieden we meerwaarde. En dat is precies wat ik wil.

ARAG is niet zo heel groot, hierdoor is mijn toegevoegde waarde heel goed zichtbaar. Bovendien ben ik geen klein radartje op een specifiek stuk, zoals je dat bij echt grote ondernemingen vaak ziet. Nee, ik overzie hier het hele financiële plaatje. Dat is boeiend en leerzaam. Ik zet graag m’n beste beetje voor. Dat wordt door mijn teamleider ook gezien. Hij besteedt oprecht aandacht aan mijn ontwikkeling. Doordat ik veel ruimte en verantwoordelijk krijg groei ik als professional. Dat maakt het werken hier elke dag interessant en leuk. En dat alles in een gedreven team bij een bedrijf met een mooie missie. ‘Gewone Nederlanders’ helpen als zij een juridisch probleem hebben. Dit totaalplaatje maakt ARAG voor mij een fijne werkgever.”