De energiesector is boeiend én booming! Niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt werken bij Alliander extra spannend. Benieuwd wat jij als trainee kan bijdragen? Doe mee met de online inhousedag op 17 mei!

Locatie: Online
Wanneer: 17 mei 13:30 tot 16:30
Aanmelden: Je kan je tot uiterlijk 17 mei opgeven voor het event
Over dit event: Ontmoet onze trainees!

Wat kan je verwachten?
Op 17 mei kan je maar liefst twee keer deelnemen aan een online inhousedag. Om 13:30 uur vertellen onze technische trainees hoe het is om bij Alliander te werken. En om 15:30 uur delen onze management trainees hoe zij het bij Alliander vinden. Tijdens dit uur is heb jij alle tijd om al je vragen aan trainees en de recruiter te stellen. Bijvoorbeeld over het bedrijf, de werksfeer, de opdrachten en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? We zien je graag op 17 mei!

Interesse? Meld je snel aan!

Godelief Wösten - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Godelief Wösten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: