Wil jij je carrière een kickstart geven en ben je geïnteresseerd in het creëren van duurzame en innovatieve oplossingen?

Op 1 juni organiseren we het Rabobank Experience Event; een unieke kans om te leren hoe de coöperatieve Rabobank en haar medewerkers op het gebied van duurzaamheid en innovatie het verschil maken voor zowel onze klanten als de maatschappij. Tijdens het event ga je ook zelf aan de slag. Je volgt workshops en komt meer te weten over onze Young Professional programma’s en Traineeships.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Een inspirerende en interactieve presentatie van Roland van der Vorst (Head of innovation and appointed Professor of Strategic Design for Brand Development at TU Delft.

Een uitdagende business case in de thema’s IT, Data en Banking, zodat je de dynamische omgeving waarin Young Professionals en Trainees dagelijks in werken ervaart. Zo zie en ervaar je tijdens de IT workshop hoe Design, Business en IT in multidisciplinaire teams samenwerken om tot mooie resultaten te komen voor de Rabo App. En jij helpt mee! Of zitten je kernkwaliteiten meer in klantrelaties onderhouden, risico’s inschatten en in het sluiten van investering deals? Neem dan deel aan de Banking workshop. Ligt jouw hart toch meer bij het analyseren en creëren van data op het hoogste niveau? Dan is workshop Data & Analytics zeker iets voor jou!

Na de business cases is er een workshop waarin je leert hoe je de perfecte pitch opzet. Deze vaardigheden kun je de rest van je leven gebruiken!

En natuurlijk vertellen onze huidige young professionals, trainees en recruiters je meer over onze young professional en traineeprogramma’s. Ook alle andere vragen rondom werken bij Rabobank beantwoorden zij graag. We sluiten de dag af met een netwerkborrel om je carrière bij Rabobank een boost te geven.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan tot woensdag 27 mei. Op basis van je cv en interesses kijken wij welke case het beste bij jou past en laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor het evenement. Heb je een vraag, stuur een mailtje naar onze recruiter Bob via Bob.Bison@rabobank.nl

1 juni

09:30

Marle Wortelboer - recruiter bij Rabobank
Marle Wortelboer
Stel je vraag via: