Hét online evenement om je carrière te kickstarten!

Het Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. Casestudies, bedrijfspresentaties en een bedrijvenmarkt tijdens de lunch en achteraf zorgen voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten tijdens het evenement. De 30ste editie van het Techniek Bedrijven Evenement vindt plaats op vrijdag 13 november 2020, dit jaar online!

De geselecteerde studenten worden gekoppeld aan een exclusieve selectie van bedrijven door middel van ons unieke matchingconcept. Wanneer je je inschrijft via de website kun je namelijk je studievoortgang, (relevante) nevenactiviteiten en werkervaring aangeven. Daarna kun je aangeven welke bedrijven je voorkeur hebben, en bij welk bedrijven je het liefst zou meedoen aan de casestudie en interactieve middagonderdelen. De bedrijven leveren ook hun selectiecriteria aan, waaraan de student moet voldoen. Door deze matching vinden we de perfecte match tussen de student en het bedrijf, waardoor het bedrijf is geïnteresseerd in jou, en jij in hen. Ideaal!
In de ochtend doen alle studenten mee aan één van de 13 verschillende casestudies. Na de lunchmarkt in de middag, doet iedere student mee aan twee interactieve middagonderdelen. Het evenement wordt afgesloten met de bedrijvenmarkt waar de mogelijkheid is om met bedrijven in contact te komen waar je wel óf niet mee was geselecteerd.

Dit jaar zijn wij wegens het Coronavirus digitaal gegaan. Wij zullen gebruik maken van de software van Hopin waar onder andere The White House en United Nations ook gebruik van maken. Met deze software blijft onze persoonlijke en professionele touch behouden en kom jij het best met de bedrijven in contact! Hoe dit platform werkt zal tijdig bekend gemaakt worden.