Kom naar onze virtuele XperienceDay en ervaar zelf hoe het is om te werken bij Capgemini. Ontdek Capgemini als bedrijf en maak kennis met misschien wel jouw toekomstige collega's!

Ben jij een Young Professional? Kom naar onze virtuele XperienceDay en ervaar de Capgemini-sfeer!

  • Een leuke functie?... √ Check!
  • Goede arbeidsvoorwaarden?... √ Check!
  • Opleidingen & doorgroeimogelijkheden?... √ Check!
  • Een leuke organisatie en fijne werksfeer?... Geen idee!

De functie, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor een baan. Maar nóg belangrijker is het gevoel dat je bij een organisatie hebt. Daarom organiseren wij de Virtuele Capgemini XperienceDay. Tijdens deze dag ontdek je Capgemini als bedrijf en maak je kennis met misschien wel jouw toekomstige collega’s.

Hoe de Xperienceday eruitziet? We starten om 13:00 met een korte kennismaking en presentatie over Capgemini. Daarna ga je om 13:45 in groepjes aan de slag met een uitdagende opdracht. We sluiten de dag vervolgens gezamenlijk af om 16:30. En dat allemaal online!

Zit jij aan het einde van je hbo-/wo- bachelor of master opleiding, óf ben je net afgestudeerd? Dan ben je jezelf vast aan het oriënteren op een afstudeerstage of startersfunctie in de IT. Daar is onze XperienceDay perfect voor! Dus heb jij affiniteit met IT door bijvoorbeeld je studie, relevante (programmeer) ervaring, hobby of bijbaan en zie jij een carrière bij Capgemini wel zitten? Meld je dan nu aan.

Je kan je aanmelden voor de XperienceDay tot 8 december 2020.