Inloggen Nog geen account?
Vul s.v.p beide velden in.

Sollicitatietools

1. Zelfanalyse

Zelfanalyse - Qompas Sollicitatietools De eerste stap op weg naar jouw carrière is de zelfanalyse. Houd jezelf een spiegel voor en vraag je af wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Onze tips en tests helpen je hierbij!

Lees verder

2. Verdiepen in bedrijven

Verdiepen in bedrijven - Qompas Sollicitatietools Netwerken is essentieel bij het zoeken naar een passende baan.
Maar hoe ga je effectief te werk? En hoe zorg je voor een onvergetelijke indruk? Hier vind je de tips!

Lees verder

3. CV & Motivatiebrief

CV & Motivatiebrief - Qompas Sollicitatietools Heb je een interessante vacature gevonden, dan begint het sollicitatieproces! Je cv is hierbij het belangrijkste document. Hier vind je adviezen en voorbeelden!

Lees verder

4. Jezelf verkopen

Jezelf verkopen - Qompas Sollicitatietools Hebben jouw cv en motivatiebrief de werkgever overtuigd? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Hier vind je alle tips om te bewijzen dat jij de beste kandidaat bent!

Lees verder

5. Assessment

Assessment - Qompas Sollicitatietools Bij veel sollicitaties hoort een assessment. Aan de hand van allerlei testen en rollenspelen wordt objectief bepaald of jij geschikt bent voor de baan. Hier vind je alle tips!

Lees verder

6. Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden - Qompas Sollicitatietools De laatste stap van de sollicitatie- procedure is het arbeidsvoorwaarden- gesprek. Dit is doorgaans meer dan een formaliteit. Je hebt zelf ook wat in te brengen! Hoe ga je slim te werk?

Lees verder