Wat houdt de vacature van Campus Recruiter Experis Academy in?
Wil jij graag aan de slag bij een marktleider met veel ontwikkelingsmogelijkheden en heb jij affiniteit met de IT branche? Mooi! Recruitment is mensenwerk, waarin je met een persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit het verschil maakt. Juist in een dynamische markt als de IT! Als Campus Recruiter ben je gedreven, commercieel ingesteld en weet jij de juiste connectie te maken met de high potentials op het gebied van IT. Onze werkgever legt de lat hoog, jij ook?

Als Campus Recruiter werk je in een nader te bepalen regio in Nederland nauw samen met diverse hogescholen en universiteiten en ga je actief opzoek naar HBO/WO afgestudeerde die een opleiding willen volgen in de richten van .net, JAVA of Phyton. Daarnaast voer je (sollicitatie)gesprekken met potentials en begeleid je het gehele proces. Met jouw persoonlijkheid weet jij de IT'ers van de toekomst te enthousiasmeren voor de organisatie en blijf jij ze actief volgen tijdens hun studie en beginnende carrière.

Wat bieden wij jou?
Je maakt onderdeel uit van een team van meerdere Campus Recruiters en een support team met nog een aantal enthousiaste recruitment collega’s. Een uitdagende omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Verder bieden wij jou het volgende:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om optimaal te presteren;
  • Onderdeel zijn van een gedreven, professioneel en enthousiast team waar iedereen de gedeelde passie voor recruitment heeft;
  • Werken binnen een toonaangevende organisatie in de IT.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent ambitieus en gedreven om jouw volgende stap in je carrière te maken. Recruitment is jouw passie en mensen zien jou als een echte ondernemer die van aanpakken houdt en doortastend is. Verder vinden wij het volgende van belang:

  • Je hebt Hbo werk en denkniveau;
  • Je bent een gedreven werker en hebt enkele jaren werkervaring in de Recruitment;
  • Je hebt oprechte interesse in anderen en weet studenten te boeien en enthousiast te maken vanuit de inhoud;
  • Je zoekt een kennisintensieve omgeving waarin je samenwerkt met hoogopgeleide professionals;
  • Je kunt omgaan met verschillende belangen en weet overzicht te houden in je werk;
  • Je hebt kennis van of affiniteit met IT dienstverlening.

Meer weten over deze vacature?
Enthousiast geworden over de functie van Campus recruiter Experis Academy bij ManpowerGroup? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Charotte Sars! Dit kan via de e-mail naar Charlotte.Sars@peak-it.nl

Charlotte Sars - recruiter bij PEAK-IT
Charlotte Sars
Stel je vraag via: