Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie die talentvolle studenten “matched” met topwerkgevers.

Door de sterke groei van het aantal activiteiten binnen de unit Campus zijn we op zoek naar meerdere Commercieel Trainees.

Als Commercieel Trainee word je opgeleid tot een stevige accountmanagementpositie binnen de unit Campus. Je krijgt daarbij de (commerciële) verantwoordelijkheid over een eigen klantengroep. Je klantengroep, bestaande uit werkgevers uit de top 500, adviseer je op het gebied van (online) arbeidsmarktcommunicatie en online recruitment diensten gericht op hoger opgeleide starters. Je gesprekspartners zijn managers HRM, AMC, en/of Corporate Recruitment. Je maakt afspraken met bestaande en nieuwe klanten, informeert en enthousiasmeert hen over nieuwe marketing(-technologische) ontwikkelingen, geeft presentaties en zorgt voor omzet in je marktsegment. Daarnaast ben je ook in staat om nieuwe samenwerkingsvormen te ontwikkelen, ideeën te lanceren en mee te denken over strategie en concept.

Als Commercieel Trainee start je vanuit een binnenpositie, waarbij je met name telefonisch contact met klanten en talenten hebt. Je krijgt daarbij een intensieve “learning-on-the-job”-training aangevuld met commerciële workshops. In een vervolgfase ontwikkel je je verder tot Accountmanager waarbij je zelfstandig klanten bezoekt, presentaties geeft en meedenkt met product- en marktontwikkeling

Het ideale kandidaat profiel is als volgt:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Je hebt een of meerdere bestuursfuncties gehad in een studie- of studentenvereniging
  • Je bent representatief, commercieel, conceptueel sterk, intelligent, integer en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je bent ondernemend en zelfstartend.
  • Je gaat voor een hands-on cultuur, zonder interne politiek.
  • Je kunt uitstekend overweg met MS Officeproducten zoals Word, Excel en Powerpoint.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alexis Eustatia (071) 581 55 81 (kantooruren) of 06-51840313.

Sollicitaties kunnen zowel verstuurd worden via de solliciteren-button als via solliciteren@qompas.nl