Het onderwijs beter maken, vind jij boeiend. Je bent geïnteresseerd in loopbaanontwikkeling en daarnaast ben je commercieel ingesteld. Klopt dit? Lees dan vooral verder, want dan is deze vacature zeker iets voor jou. 

Informeren, adviseren en enthousiasmeren
Jij wordt adviseur voortgezet onderwijs die scholen informeert, adviseert en enthousiast maakt over de online LOB-methodes (loopbaanontwikkeling- en begeleiding) van Qompas. Ook over extra modules, zoals burgerschap en de ondersteuning van het mentoraat.
Je maakt zelfstandig afspraken met decanen en directies door heel Nederland. Je bespreekt de specifieke mogelijkheden van de methodes met betrekking tot leerlingbegeleiding, de didactische visie en de tests. Je ontwikkelt jezelf tot een inspirerende sparring- en kennispartner voor onze klanten. Zo werk je mee aan de verdere groei van het aantal scholen dat van de Qompasmethodes gebruik maakt.

Over Qompas
Qompas is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met loopbaanontwikkeling van scholieren, studenten en starters. Onze online methodes begeleiden de verschillende doelgroepen bij hun keuzes op het gebied van studie, carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Meer dan 400 scholen gebruiken Qompas
Jij komt te werken op de afdeling voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo). Wij verbreden onze methodes (profiel- en studiekeuze) komende jaren naar burgerschapsonderwijs en ondersteuning van het mentoraat. Scholen zijn enthousiast over deze ontwikkeling. Door de sterke groei van het aantal scholen dat van de LOB-methodes van Qompas gebruik maakt, inmiddels meer dan 400, is Qompas op zoek naar jou; een enthousiaste, inhoudelijke en commerciële onderwijsadviseur.

Jouw ideale profiel
• Minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
• Ervaring in de sales of in een commerciële omgeving, bijvoorbeeld de onderwijsadviesbranche.
• In het bezit van een rijbewijs en woonachtig in een straal van 50 km van Leiden. De functie is in principe full-time maar 32 uur per week is ook mogelijk. 

Wij bieden
• Een hecht en hardwerkend team van 35 mensen dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept.
• De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng, ideeën en ondernemerszin.
• Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden met ruime en gratis parkeergelegenheid.
• Een aantrekkelijk salaris, bonusregeling en leaseauto.
• Gezellige borrels en bedrijfsuitjes.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Alexis Eustatia ajm@qompas.nl of Karen Jukes kju@qompas.nl of bel 071- 581 55 81. Sollicitaties en motivatie kun je mailen naar: solliciteren@qompas.nl t.a.v. Alexis Eustatia.