GROEI, de sleutel tot succes.

Binnen Aareon vinden we groei ontzettend belangrijk. Persoonlijke groei en de ruimte voor ontwikkeling. Daar begint het mee. Want groei jij, dan groeit Aareon ook. En gelukkig blijven onze collega’s zich ontwikkelen en blijft Aareon daarmee ook groeien.

Dat betekent dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe consultants om onze klanten te ondersteunen tijdens de software implementaties. Lijkt dat je wat? Lees onze vacature dan snel door en ontdek of jij binnenkort mee gaat groeien met Aareon!

Wie zijn wij?
Wij zijn Aareon, Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Met 6 vestigingen en meer dan 330 medewerkers in Nederland horen wij bij de Aareon Group. Met meer dan 1.500 medewerkers bedienen we meer dan 2.800 vastgoedbedrijven. En ondanks de grote groei, blijven we down to earth en persoonlijk. Aareon medewerkers kenmerken zich als gedreven, nuchter en behulpzaam. Zo weet je zeker dat je collega’s altijd voor je klaarstaan!

Wat krijg je van ons als consultant?

 • Een salaris tussen € 2.800 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. 
 • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie. 
 • Een leaseauto, laptop en smartphone met abonnement. 
 • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband. 
 • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. 
 • Je kunt op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. 
 • Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Daarnaast hebben we een aantal beloften aan jou

 • Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
 • Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
 • Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
 • Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebeid van beloning, pensioen en verzuim.
 • Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Wat ga je doen als consultant bij Aareon?
Jij bent als consultant dé sparringpartner voor onze klanten. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe het systeem hierop het meest efficiënt kan worden ingericht. Jouw eigen inzicht en ervaring gebruiken in het adviseren van de klant wordt hier zeer op prijs gesteld. Nieuwe software betekent voor de gebruikers een grote verandering. Jij adviseert, traint en inspireert de gebruikers in deze grote verandering. Je collega’s zijn je beste sparringpartners, ook met hen werk je regelmatig nauw samen. Elke dag voer jij andere werkzaamheden uit, een ontzettend veelzijdige baan heb je bij Aareon als consultant.

Binnen Aareon zijn er volop ontwikkelmogelijkheden. Wij organiseren regelmatig consultancydagen waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. Ook gaan wij graag met jou in gesprek over je ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij ons op de goede plek zit.

Kijk snel of je als consultant op de goede plek zit

 • Je hebt een opleiding en/of werkervaring op HBO of WO niveau, bij voorkeur bedrijfskunde. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren. 
 • Je hebt affiniteit met ICT. 
 • Je bent klantgericht en kwaliteitsgericht staan hoog bij jou in het vaandel en je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor zowel de klant als binnen het team.

Wat maakt Aareon een fijne werkgever? Wat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich elke dag met plezier inzetten voor Aareon? En bovenal, wat maakt dat de gemiddelde contractduur op 11,5 jaar staat en alleen maar stijgt? Dit hebben we onze eigen medewerkers gevraagd, want wie kan jou een beter beeld geven dan onze eigen medewerkers?

Consultant Niek: De cultuur binnen Aareon is professioneel, deskundig, maar ook nuchter, informeel en laagdrempelig. Dit creëert een fijne werksfeer waarbij iedere collega in zijn of haar kracht wordt gezet!

Consultant Martijn: Het geeft mij een fijn gevoel om te weten dat veel collega’s voor je klaarstaan en dat ze je helpen om zo snel mogelijk het werkveld in te kunnen.

Wil je ons beter leren kennen?
Wanneer we op basis van jouw cv en motivatiebrief denken dat we bij elkaar passen, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Zo leren wij jou en jij ons beter kennen. Na een positief gesprek, plannen we een tweede kennismaking in. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze collega’s van HR via 088-2420242.

LET OP! Heb je gesolliciteerd en zien we het beide zitten? Samen kijken we op wat voor termijn jij zou kunnen starten bij Aareon.

 

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: