***Vanaf 17 september 2019 kan je weer voor dit traineeship solliciteren. Let op: dit is een populair management traineeship, wil je er als eerste bij zijn als de vacature open staat? Klik op onderstaande solliciteer button en wij brengen jou als eerste op de hoogte!***

Heb jij een passie voor Finance en heb je een goed beoordelingsvermogen? Kun je complexe financiële materie makkelijk uitleggen? Dan is het Financieel Management Traineeship iets voor jou!

 

Jouw functie als Financieel Management Trainee

Jouw inbreng als Financieel Management Trainee is essentieel om als HEINEKEN Nederland de juiste beslissingen te kunnen nemen. Jouw continue focus op verbetering helpt ons om als wereldmerk voorloper te blijven in de markt.

Als aankomend financieel professional:

 • Maak je scherpe (financiële) analyses van business behoeften;
 • Ben je in staat om met jouw beoordelingsvermogen de juiste aanbevelingen te maken;
 • Kun je aanbevelingen ook omzetten in acties;
 • Heb je een brede interesse in alle disciplines binnen ons bedrijf en wil je processen van begin tot eind begrijpen;
 • Vind je luisteren naar mensen net zo belangrijk als ze overtuigen;

Jouw werkveld als Financieel Management Trainee

Tijdens het Financieel Management Traineeship ontwikkel je je tot een allround financieel professional. Gedurende 18 maanden krijg je drie intensieve opdrachten van een half jaar. Bovendien zal één van de drie opdrachten in het buitenland plaatsvinden, zodat je werkervaring opdoet in een internationale HEINEKEN omgeving. Belangrijk is dat we niet alleen sturen op een zo divers mogelijk Traineeship, maar dat we ook kijken naar waar jij je verder in wilt ontwikkelen, zowel binnen de discipline als qua competenties.

Als voorbeeld van een opdracht heeft één van onze trainees een dashboard ontwikkeld voor onze Sales Accountmanagers om hun targets snel en efficiënt bij te houden. Jou kan ook worden gevraagd een investeringsanalyse te maken van een eventuele nieuwe productielijn en het businessplan dat daarbij hoort.

Je collega’s wisselen per project. Het zijn allemaal professionals met veel ervaring binnen Finance. Zij zullen je het vak dan ook goed bijbrengen.

Jouw sterke punten als Financieel Management Trainee

Als Financieel Management Trainee begrijp je meerdere percepties en weet je deze om te zetten in een concreet plan waarin je jouw collega’s weet mee te nemen.

Daarnaast:

 • Heb je oprechte interesse in mensen en weet je verbinding te maken;
 • Beschik je over een afgeronde universitaire masteropleiding per 1 februari 2020;
 • Heb je maximaal 1,5 jaar werkervaring na het afronden van je studie;
 • Heb je een goede kennis van de Nederlandse taal (woord en geschrift).

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor ons Financieel Management Traineeship.

Jouw arbeidsvoorwaarden als Financieel Management Trainee

Je standplaats in Nederland is Zoeterwoude of Bunnik, afhankelijk van jouw opdracht. Wat arbeidsvoorwaarden betreft zit je uitstekend bij HEINEKEN. We bieden meer dan alleen een goed salaris: een aansprekend secundair pakket, ruime mogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen en volop kansen om door te groeien. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede work-life balance.

Proef de dynamiek!

Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project waarbij je op één andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Affligem, Desperados, Jillz, Royal Club, Sourcy, Crystal Clear en natuurlijk Heineken. Proef de dynamiek!

Interesse in het Financieel Management Traineeship?

Leuk! Vanaf 17 september kun je solliciteren en de deadline hiervoor is nog niet bekend. Jouw trainee groep start per 1 februari 2020 tegelijk met twee andere disciplines (namelijk Commercie en Supply Chain). Samen met de trainees van jouw lichting zal je aan diverse trainingen en intervisie deelnemen. Hierdoor leer je HEINEKEN in de breedste zin kennen en zal je vanaf dag één een waardevol netwerk opbouwen.

De selectieprocedure bestaat uit de volgende stappen (houd rekening met de data waarop je beschikbaar moet zijn):

Online sollicitatie (najaar 2019)
Interview selectiedagen (Zoeterwoude) (najaar 2019)
Finale Assessment Dag (Op locatie) (najaar 2019)

 • Na elke stap volgt een Go / No Go
 • De data van de stappen staan vast, uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
 • Je wordt op één van bovenstaande selectiedagen uitgenodigd indien je door de eerste selectie komt.

Indien je nog vragen hebt over de procedure, neem dan gerust contact op met onze Campus Recruiter Willemijn Cortenraad. Zij is te bereiken via willemijn.cortenraad@heineken.com

Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter - recruiter bij HEINEKEN
Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter
Stel je vraag via: