Wil je de ene dag je financiële vraagstukken met de top van het bedrijf bespreken en de andere dag jezelf bezig houden met het analyseren van operationele issues? Wij zijn per direct op zoek naar een pas afgestudeerde of professional met geringe ervaring, die een (internationale) carrière aandurft bij Stork. In een periode van twee jaar word jij voorbereid op het vervullen van een toekomstige finance functie binnen het bedrijf.

 • Als Finance Trainee leer jij in twee jaar tijd het bedrijf en de sector kennen aan de hand van 4 verschillende opdrachten waarvan minimaal 1 in het buitenland.
 • Als Finance Trainee loop jij geen stage, maar maak jij deel uit van de organisatie en werk jij aan projecten die er toe doen. Jij bent verantwoordelijk, niet alleen voor jouw eigen projecten, maar ook voor jouw eigen ontwikkeling.
 • tijdens je traineeship wordt je door een Senior Stork mentor ondersteund in het ontwikkelen van zowel je eigen persoonlijke alsmede je communicatieve en leiderschap vaardigheden.
 • Naast de begeleiding in de projecten leer je veel van je mede-trainees. Het traineeship is meer dan een opleidingsprogramma. Steeds kijken wij naar jouw ambities en mogelijkheden. Dit is maatwerk waarop jijzelf een grote invloed uitoefent.
 • In een tweejarig opleidingsprogramma wordt je inhoudelijk getraind op zaken als projectmanagement, Business Improvement alswel persoonlijk ontwikkeld op je leiderschapsvaardigheden.

Het uitgangspunt is dat jij binnen onze organisatie een aantal afdelingen doorloopt die een concrete bijdrage leveren aan de uiteindelijke functie die je gaat vervullen binnen de organisatie.
Alle facetten van de finance organisatie om zo breed mogelijke ervaring en kennis op te doen.

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag in het Engels.

Wat zoeken wij in onze Finance Trainees?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

 • Je hebt een afgeronde Financiële WO masteropleiding en maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt internationale ambities, zowel tijdens als na het traineeship;
 • Je hebt affiniteit met techniek, bent commercieel en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht;
 • Je hebt een natuurlijke aanleg voor leiderschap en je beschikt over een sterk zelf reflecterend vermogen;
 • Je bent in staat snel te schakelen, bent ambitieus en wilt een impact kunnen maken binnen een organisatie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats Finance Trainee is afhankelijk van je opdracht en kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie
Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact
Ben jij de Finance Trainee die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken onderdeel uit van het selectietraject.