Vanuit onze vestiging Capelle a/d IJssel ondersteunen wij bedrijven in het havengebied om hun bedrijfsvoering te continueren en uit te breiden. Dit doen wij onder meer met bodemonderzoek en -saneringen. Het is onze uitdaging om dit werk naadloos aan te laten sluiten op de lopende bedrijfsvoering. De vraag naar onze dienstverlening neemt toe. Daarom zoeken wij een ambitieuze junior adviseur. Ben jij die aanpakker die zich thuis voelt bij de dynamiek van het bedrijfsleven.

Werkgebied: BodemMilieu
Functie: Adviseur
Regio: GelderlandZuid-HollandNoord-Brabant
Locatie: Capelle a/d IJssel, Oosterhout, Geleen

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur Bodem voer je op projectbasis opdrachten uit voor klanten uit de (petro)chemie, leidingtransport en tank op- en overslag. Je ondersteunt onze adviseurs die werkzaam zijn op het vlak van bodemonderzoek en -sanering. Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden en rapporteren van bodemonderzoeken. De aansturing van het veldwerk maakt hier onderdeel van uit, net zoals het organiseren van vergunningen en meldingen en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden naar de maatstaven van de Antea Group en binnen de grenzen van de relevante beoordelingsrichtlijnen plaatsvinden. Je werkt nauw samen in een projectteam en bent verantwoordelijk voor meerdere deelprojecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. We stellen hoge eisen aan inhoudelijke technische, juridische en procedurele expertise, maar ook aan je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • je hebt een afgeronde en relevante hbo- of wo-opleiding zoals Milieukunde of Milieuwetenschappen;
  • je hebt tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • je bent een aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je bent stressbestendig en staat voor je project en voor je klant;
  • je bent sterk in organiseren en plannen;
  • je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en maken daarmee het verschil voor onze klanten. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Milieu
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businesslijn Milieu biedt brede dienstverlening op het gebied van bodem- en milieuvraagstukken. Dit doen we onder meer als het gaat om milieuwet- en regelgeving en op thema's zoals lucht, geluid en trillingen. De businesslijn biedt daarnaast meerwaarde in de totale bodemketen: van saneringsopgave tot bodembeheer, van bodembeleid tot inrichting.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoon (0513) 63 42 48.