Werkgebied: Veiligheid
Functie: Adviseur
Regio: Overijssel, Gelderland
Locatie: Deventer

'Wat is de vraag van de opdrachtgever, wat is zijn behoefte en hoe vertaal ik mijn kennis tot een passende oplossing? Binnen de projecten van Antea Group ben je een inhoudelijke spil die in elk project streeft naar maximale kwaliteit.'

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur veiligheid bij de adviesgroep SAVE werk je samen met ervaren specialisten en adviseurs aan complexe veiligheidsvraagstukken voor industrie en overheid. Onze cultuur? Kennis delen, samen gaan voor het optimale resultaat voor de klant. Je werkzaamheden bestaan, afhankelijk van het vraagstuk, onder meer uit: uitvoeren van (kwantitatieve) risicoanalyses, meeschrijven aan documenten omtrent explosieveiligheid, uitvoeren van effectberekeningen, schrijven van procedures.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde hbo- of wo- studie als chemische (proces)technologie, (technische) natuurkunde, (toegepaste) wiskunde met bij voorkeur een specialisatie of ambitie in veiligheidskunde
  • 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • een zelfstandige en ondernemende werkhouding;
  • het talent om verder te denken wanneer anderen stoppen;
  • goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling, ook in het Engels);
  • je werkt graag samen en staat open voor inbreng vanuit je omgeving.


Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Veiligheid
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Binnen de businesslijn Veiligheid bieden we specialistische dienstverlening op het gebied van industriele veiligheid, crisisbeheersing en -preventie en brandveiligheid. Met het label Van der Heide zijn we marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid en kathodische bescherming, veiligheidsinspecties en elektrotechnische opleidingen. Daarnaast werkt de businesslijn aan de nieuwbouw en renovatie van openbare gebouwen, kantoren of industriele bouwwerken.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 28 januari.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.