Vitale systemen voor hoogwaterbescherming, beveiliging van infrastructurele objecten tegen cyberaanvallen, Smart Mobility met de inzet van drones, radar, wifi en gps. Binnen de Junior Consultancy Pool van Rijkswaterstaat zet jij je ICT-kennis in op de meest innovatieve en prestigieuze infrastructurele projecten. Én neem je als junior consultant ICT een grote voorsprong op andere nieuwkomers in jouw vakgebied.

Dit is de Junior Consultancy Pool

De Junior Consultancy Pool bestaat uit een aantal hoogopgeleide ICT-talenten die in een dienstverband van twee jaar aan de slag gaan met minimaal drie uiteenlopende en technisch uitdagende projecten. Na die twee jaar laten je opgebouwde kennis, ervaring en netwerk je gemakkelijk instromen in de vacature van jouw keuze.

De Junior Consultancy Pool valt onder de Centrale Informatievoorziening (CIV) van Rijkswaterstaat. Bij CIV halen we via big data nieuwe informatie uit grote hoeveelheden gegevens. En vinden we steeds nieuwe oplossingen voor een optimale infrastructuur. Op basis van jouw achtergrond en ervaring zetten we je zo breed mogelijk in. Zo stap je via de Junior Consultancy Pool midden in een veelzijdige, grote, complexe en dynamische IV-wereld.

Voordelen van de Junior Consultancy Pool:

  • Werken binnen beeldbepalende ICT projecten en -programma’s.
  • Een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma.
  • Kennismaken met Rijkswaterstaat en uitbreiding van je netwerk.
  • Een tijdelijk contract van twee jaar met uitzicht op een baan in vaste dienst.
  • Een salaris van € 2581,- bruto per maand of meer, bij een werkweek van 36 uur per week (schaal 9 of hoger).
  • Samen met anderen werken aan jouw toekomst en die van Nederland.

Opleidingskansen

Jezelf breed ontwikkelen; dat lukt zeker met de opleidingen die wij je bieden. Zo groei je verder in vakinhoudelijke werkwijzen, methoden en technieken, zoals PRINCE2, ASL en Togaf. Ook zet je stappen op het gebied van regievoering, businesspartnership en security by design. Verder krijg je een vakinhoudelijke coach en bieden we trainingen en cursussen aan voor de ontwikkeling van je persoonlijke en communicatieve vaardigheden. Tel daar je steeds groter wordende netwerk bij op en je hebt de ideale start van je carrière.

Wat wij vragen:

  • Een hbo- of wo-diploma in ICT, Elektro of een vergelijkbare (technische) studierichting en maximaal drie jaar werkervaring.
  • Interesse in het werkveld van Rijkswaterstaat.
  • Bij voorkeur kennis van datamanagement, data-analyse, PRINCE2 en Scrum

Pak je plek binnen de Junior Consultancy Pool

Wil jij graag brede ICT-ervaring opdoen in grote infrastructurele projecten? Dan reserveren we graag een plek voor je. Stuur je motivatie en cv via onderstaande button naar Lia Hanegraaf, HRM Adviseur. Met vragen kun je ook bij haar terecht (lia.hanegraaf@rws.nl).