Functieomschrijving

Als junior consultant Logistiek werk je aan innovatieve projecten in de logistieke sector, bijvoorbeeld over synchromodaliteit, toepassing van innovatieve ICT in de logistiek, duurzaamheid en stadsdistributie. Je werkt mee om onze doelstelling te bewerkstelligen: Zorgen dat NL vooraanstaand blijft als distributieland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoeksactiviteiten, het bewaken van de onderzoeksvraag en het opleveren van het inhoudelijke projectresultaat. Je werkt mee aan het uitvoeren van het onderzoek en de detailuitwerking van de gevraagde oplossingen. Daarnaast heb je een actieve rol in het correct uitdragen van de projectresultaten, zowel mondeling als schriftelijk. Ook zet jij je inhoudelijke kennis in voor het acquireren van nieuw werk waarbij je direct communiceert met zowel de klant als de interne stakeholders.

Functie-eisen

- 1-3 jaar werkervaring in de logistieke sector;

- Je bent een zelfstarter die verantwoordelijkheid neemt voor eigen taken;

- Je houdt van uitdagend werk dat iedere keer weer anders is;

- Je bent onderzoekend maar ook pragmatisch en in staat om complexe materie snel te begrijpen en vervolgens helder en eenvoudig te communiceren;

- Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Nederlands als het Engels;

- Je bent een teamspeler.


Solliciteren is mogelijk t/m dinsdag 15 juli. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 22 en/of woensdag 23 juli 2014.

Arbeidsvoorwaarden

Werken met plezier betekent voor iedereen iets anders. TNO wil invulling geven aan jouw balans tussen werk en privé. Jij wilt werken aan je carrière en tegelijkertijd een leuk sociaal leven leiden. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden à-la-carte, waarbij je gedurende het kalenderjaar diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Flexibele werktijden en verschillende verlofregelingen geven je ook veel keuzevrijheid, zo kun je zelf een pakket creëren dat optimaal aansluit bij jouw situatie. Vanzelfsprekend werk je voor een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

TNO is dé innovatie- en kennisorganisatie bij uitstek. Dat betekent dat we ook veel waarde hechten aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functiewisseling. Je hebt veel inbreng in de snelheid en richting van jouw eigen ontwikkeling.

 

Inlichtingen bij: Nico Zornig, Research Manager, telefoonnummer 088-86 66451

Anne-Maartje den Uijl-Meijman, Recruiter, telefoonnummer 088-86 68142