Wil jij deel uitmaken van een kleinschalige toonaangevende organisatie en actief bijdragen aan het waarmaken van haar ambities? Ambieer jij een carrière in de kwantitatieve analyse of heb je hier al ervaring in en wil jij je klanten helpen het maximale uit hun data te halen? Beschik jij daarnaast over een sterk analytisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je ondernemend? Dan willen we jou graag in ons team! 

Wat ga je doen?
Als Data Consultant ga jij klanten, zoals ING, Enexis en Rabobank, in verschillende sectoren op projectbasis ondersteunen bij het oplossen van complexe data gerelateerde vraagstukken. In deze rol sta je direct in contact met onze klanten en draag jij bij aan het realiseren van hun ambities. Het betreft een zeer uitdagende baan waarbij je niet alleen actief betrokken bent bij het realiseren van klantambities maar ook bij die van deze organisatie. Daarom word je bijvoorbeeld naast je werkzaamheden voor je klant ook betrokken bij de groei en ontwikkeling van de eigen organisatie.

Om ervoor te zorgen dat jij deze uitdagingen optimaal aan kunt gaan, zorgen wij er door middel van trainingen, opleidingen en actieve coaching voor dat jij het maximale uit jezelf, de klant en onze organisatie kunt halen. Daarnaast bieden wij voldoende kansen om (in de toekomst) collega’s te begeleiden en om je eigen netwerk en dat van ons uit te breiden.

Aan wat voor soort projecten ga je werken?
Omdat je aan de slag gaat binnen verschillende sectoren, krijg je te maken met uiteenlopende projecten. Je gaat bijvoorbeeld consumentengedrag inzichtelijk maken voor onze klanten, je gaat ze helpen bij het vaststellen van hun tarieven of je stelt hun (financiële) risico’s bloot. Dit alles op basis van hun data. Daarnaast zal je onze klanten helpen met de kwaliteitsverbetering van data en veranderingen naar aanleiding van wijzigingen in wet- en regelgeving. 

Wat bieden wij jou?

 • Salaris van €3.400,- bruto per maand (inclusief 8% vakantiegeld) en een laptop, mobiele telefoon en leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • Wisselende opdrachten bij klanten in verschillende sectoren;
 • Verantwoordelijkheid bij klanten en binnen onze organisatie;
 • Zelfontplooiing door het volgen van trainingen en opleidingen;
 • Een informele, open en betrokken cultuur.

Wie ben jij?

 • WO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding in de econometrie of vergelijkbare studie zoals actuariële wetenschappen, data science of artificial intelligence;
 • Analytisch en affiniteit met programmeren (Python, R, SQL);
 • Communicatief, klantgericht, enthousiast en leergierig;
 • Ambitie om actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van een startende onderneming;
 • Uitstekend in het Nederlands en Engels.

Solliciteren?
Merel Vergunst (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij deze consultancy organisatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar mij 06 - 1334 1649.

Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of mev@qompas.nl naar Merel. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.