Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? Zet jij al jouw vaardigheden in om het beste resultaat voor de klant te behalen?

Dan gaan wij graag het gesprek met je aan voor de functie van Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht!

 • Uren per week: 38-40
 • Functieniveau: Starter
 • Locatie: Amsterdam of Rotterdam
 • Afdeling: ARAG Rechtsbijstand
 • Aard van het dienstverband: Bepaalde tijd - jaar

Functiebeschrijving
Als Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het voeren van kantonprocedures en van procedures bij geschillencommissies. Als jurist leg je je volledig toe op dossierbehandeling. Er bestaan ook mogelijkheden je later te specialiseren in een van de andere rechtsgebieden.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde WO-juristen, die we onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

De intensieve inwerkperiode en opleiding zal plaatsvinden op ons hoofdkantoor te Leusden. Deze start op maandag 3 september. Volledige beschikbaarheid per die datum is een must. Na ca 2 maanden zul je werkzaam zijn op locatie Amsterdam of Rotterdam. Kandidaten uit ons bedieningsgebied Zuid West Nederland en regio Rotterdam en Amsterdam worden vooral gevraagd te reageren.

Wat bieden we

 • Een marktconform salaris van EUR 2.437,- gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variable werktijden en (eventueel) extra opbouw van roostervrije uren behoren tot de mogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand
 • Een prima pensioenregeling (middelloon)
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
 • Een uitstekende reiskostenregeling

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Voor online solliciteren kun je op de onderstaande button klikken.

Contactinfo
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: