Voor onze afdeling Rechtshulp zijn wij op zoek naar junior juristen Arbeidsrecht. De vacature is beschikbaar op onze locaties Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Zoek jij als startend jurist uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Dan zien wij jouw enthousiaste reactie graag tegemoet!

Functiebeschrijving
Als junior jurist Arbeidsrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand en krijg je een gedegen opleiding en begeleiding. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Je werkt binnen de vaksectie Arbeid. Je behandelt arbeidsgeschillen, waarbij het accent ligt op loonvorderingen en zaken rondom beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Je behandelt vooral zaken voor werknemers.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Het rechtsgebied arbeid is heel divers en dynamisch, er spelen vaak korte termijnen. Iedere behandelaar is werkzaam binnen een aantal specialisaties binnen het arbeidsrecht. Hierbij kun je denken aan onder andere: loonvorderingen, ontslag, zieke werknemers en concurrentiebeding. Dit komt de behandeling van de zaak ten goede, terwijl iedere behandelaar de ruimte krijgt zich te verdiepen. Hierdoor wordt iedere zaak door de juiste specialist behandeld. Je ziet dat op onze afdeling zowel jonge, net afgestudeerde, juristen als zeer ervaren vakspecialisten werkzaam zijn.

De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de organisatie en het team.

Functie-eisen
Je bent een professional met een afgeronde universitaire opleiding Arbeidsrecht. Je bent analytisch sterk, maar hebt ook gevoel voor praktische oplossingen. Je herkent je in de competenties klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en open. Maar ook in impact, respect en betrokkenheid. Je bent leergierig en bereid om aan de permanente opleiding rechtshulp deel te nemen.

Wat bieden we
De functie is ingedeeld in schaal 7 met een startsalaris vanaf € 2696,- is op basis van 38 uur per week. Het betreft een indicatie van het salaris waarbij jouw uiteindelijke schaal & salaris afhankelijk zijn van de kennis en ervaring die je meebrengt
Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
ARAG Vitaliteitsprogramma, waaronder ons (online) sportprogramma en gratis fruit.

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter a.i. Tancha Christiaanse via 06 – 52726700.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Australië en Canada. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden (hoofdkantoor) en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Daphne Kuiper - recruiter bij ARAG
Daphne Kuiper
Stel je vraag via: