Word jij The Next Consultant? Ben jij het liefst bezig met het fact-based maken van marketing? Gebruik jij daarvoor zo veel mogelijk databronnen om zo meer informatie te krijgen over klanten? Dan nodigen we jou uit om kennis te maken met The Next Organization!

Werken als consultant bij The Next Organization:
In de rol van Marketing Intelligence Consultant is het aan jou om marketing fact-based te maken. Dat doe je door zoveel mogelijk databronnen te gebruiken om zo meer informatie te krijgen over jouw klanten. Samen met je klanten zoek je continu naar oplossingen en verbeteringen met als doel: succesvol bedrijfsgroei realiseren. Hierbij bepaal je niet alleen de strategie, maar implementeer je die strategie ook in de organisatie (denk aan organisatie inrichting, processen en IT). Dit type werk vraagt en biedt flexibiliteit in locatie, tijd en vorm.

In ons werk staan ‘fun’ en ‘professionaliteit’ centraal. Fun door bezig te zijn met het vakgebied van innovatie en verbetering van commerciële performance en samen te werken met de beste professionals. Professionaliteit in het continue streven naar de beste aanpak en het beste resultaat.
Het team bestaat uit 20 consultants, met een mooie mix van junior consultants en ervaren collega’s. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar je hebt altijd een sterk team als achterban. Camille Zaaier, gestart in april 2019 als consultant:
''Iedereen maakt tijd voor elkaar. Als nieuwe collega heb ik daardoor alle ruimte om zelfstandig te leren, maar vrijuit vragen te kunnen stellen als ik daar behoefte aan heb.”

Wat bieden we jou?
• Marktconform salaris;
• Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met een interne coach ga je aan slag om jouw persoonlijke doelen te ontwikkelen;
• Een warm bad, je komt terecht in een jong en hecht team;
• Gezellige extra’s zoals vrijdagmiddagborrels, zeiluitjes, of een pubquiz met je collega’s in Utrecht of Amsterdam
• Unieke locatie in de oude Watertoren die is uitgeroepen tot de meest duurzame werkplek van Nederland met een panorama view over de omgeving, direct naast station Bussum Zuid.

Jouw profiel:
• Je bent een fanaat. Gepassioneerd door en expert op het vakgebied van Marketing Intelligence;
• Je wilt en kan toonaangevende (internationale)organisaties helpen met het eenvoudig maken en oplossen van dit soort vraagstukken;
• Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld. Hiermee help je klanten verder en je ontwikkelt meteen het vakgebied;
• Je bent ondernemend en zelf startend;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met programmeren/analyseren van data vanuit studie, stage- of werkervaring
• Je beschikt over vaardigheden die nodig zijn als adviseur. Denk aan conceptueel en analytisch vermogen, klantgerichtheid, samenwerken, sensitiviteit en oog voor detail;
• Je bent WO opgeleid

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar Merel (Qompas): 06 13 34 19 49.
Direct solliciteren? Dat kan eenvoudig door jouw CV te sturen via onderstaande button of naar mev@qompas.nl. Zij neemt binnen 2 werkdagen contact met jou op over het vervolg.