Wat ga je doen?

Je gaat stage lopen op de afdeling Support Techniek bij het onderhoudsbedrijf in Leidschendam. Dit onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in onderhoud aan het materieel (trein) van het sprinter segment. De onderhoudsconcepten, eisen aan beschikbaarheid en veiligheid zijn zeer vergelijkbaar met die van de Aviation Industry.
De Support Techniek afdeling zorgt voor de werkbeschrijvingen, onderzoekstechnieken, storingen, onderhoud instructies en welke middelen nodig zijn voor het technisch onderhoud. Als stagiair ben je veelal bezig met onderzoeksopdrachten. Een voorbeeld hiervan: Er is een storing aan het materieel. Hoe en waar is dat op te lossen?

Waar ben je goed in?

Je volgt de opleiding Aviation Studies, Werktuigbouwkunde of aanverwant en je zit in je 3e jaar van je studie. Je hebt daarnaast affiniteit met de echte techniek en vindt het leuk om met deze echte techniek bezig te zijn. Je bent communicatief sterk, beschikt over goede rapportage vaardigheden en je hebt analytisch vermogen. Verder ben je proactief en initiatiefrijk, kan je verantwoordelijkheid dragen en werk je accuraat. De stage start in september 2017 en duurt 5 maanden.

Hier ga je werken

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s. Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Heb je interesse in deze vacature?

Richt jouw sollicitatie aan Antoine van der Maas, corporate recruiter Techniek;
De sluitingsdatum van deze vacature is niet vastgelegd. We sluiten de vacature bij voldoende geschikte reacties;
Je sollicitatie is definitief als je een automatische bevestiging per mail hebt ontvangen;
Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure;
Wij streven ernaar binnen twee weken bericht te geven over de voortgang.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het Secretariaat van de afdeling Recruitment, 088 67 13 666.