Wat ga je doen?

Je gaat stage lopen op de afdeling Werkvoorbereiding (WVB) bij het onderhoudsbedrijf Watergraafsmeer in Amsterdam. Dit onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in onderhoud aan het materieel (trein) dat op de hoge snelheidstrajecten rijdt. De onderhoudsconcepten, eisen aan beschikbaarheid en veiligheid zijn zeer vergelijkbaar met die van de Aviation Industry. De WVB afdeling zorgt voor de logistieke voorbereiding van het onderhoud aan het materieel. Je kunt hierbij denken aan het aansturen van een modern onderhoudsbedrijf, het beschikbaar stellen van zowel mensen, materialen als middelen, het analyseren van planning en realisatie en de afstemming met onze klanten.

Waar ben je goed in?

Je volgt de opleiding Aviation Studies of aanverwant en je zit in je 3e jaar van je studie. Je hebt daarnaast affiniteit met complexe logistieken onderhoudsprocessen. Je bent communicatief sterk, beschikt over goede rapportage vaardigheden en je hebt analytisch vermogen. Verder ben je proactief en initiatiefrijk, kan je verantwoordelijkheid dragen en werk je accuraat. De stage start in september 2015 en duurt 5 maanden.

Hier ga je werken

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s. Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je cv, cijferlijst en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46.