Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met een uitdagende stageplek op de afdeling QHSE (Quality, Health, Safety & Environment) van NS Operatie. NS operatie moet als vervoerder voldoen aan de spoorwegwet en moet jaarlijks afspraken maken met ProRail voor haar activiteiten op het spoor. De afspraken worden vastgelegd in vastgelegd in zogenaamde Netverklaringen en Toegangsovereenkomsten. De afdeling QHSE ondersteunt het management van NS Operatie met het voldoen aan de afspraken die gemaakt zijn.

Het doel van de meewerkstage is het, samen met inhoudelijk deskundigen, creëren van inzicht over de wijze waarop de afspraken zijn vertaald in het integrale zorgsysteem. Het resultaat is een kader dat een handvat biedt om intern toe te lichten en extern aan te tonen op welke wijze NS Operatie invulling geeft aan de onderliggende afspraken. Met het kader is bij wijzigen van de afspraken is direct inzichtelijk te maken welke wijzigingen in het gedocumenteerde systeem moeten worden doorgevoerd. Tijdens je stage zal je de huidige afspraken en het integrale zorgsysteem nader bestuderen en de relatie leggen tussen de afspraken en beschikbare procesdocumentatie.

Waar ben je goed in?

  • Je bent een HBO student(e) in de richting van Rechten of Bedrijfskunde MER.
  • Je hebt affiniteit met kwaliteit, met wet en -regelgeving en de organisatorische aspecten van het voldoen aan wet en –regelgeving.
  • Je hebt ervaring met het gebruik van SharePoint.
  • Je hebt goede analytische vaardigheden en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om te komen tot een breed geaccepteerd advies.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, je staat stevig in je schoenen en durft door te vragen.

Hier ga je werken
Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NS is verantwoordelijk voor het onderhoud van de treinen. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NS wordt gedreven door techniek, maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s. Kom je bij ons stage lopen, dan bieden wij je een veelzijdige en uitdagende werkplek waarbij jouw werk ertoe doet! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijns.nl bij de werkgebieden Operatie en bij Techniek.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Beschikbaarheid

  • Startdatum: maart 2018. Een latere startdatum is in overleg ook mogelijk.
  • 32-26 uur per week
  • Minimale duur van 4 maanden

Neem voor meer informatie contact op met Annabel Okkes (06 82 38 51 90).

Roesman Tamin - Corporate Recruiter - recruiter bij NS
Roesman Tamin - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: