Breng high-tech innovatie en klantbehoeften samen en stap in een uitdagend ontwikkelprogramma van ORMIT & Ericsson!

Traineeship - 2 jaar – fulltime – Nederland (Rijen)

 • Focus op persoonlijke ontwikkeling zowel als persoon als professional
 • Drie uitdagende projecten bij Ericsson
 • Een intensief training- en opleidingsprogramma (± 26 dagen)
 • Je eigen coach vanuit ORMIT en senior managers van Ericsson als mentoren
 • Startdatum: 2 november
 • Springplank voor een succesvolle carrière bij Ericsson

Herken jezelf!
Heb jij het in je om de baanbrekende technologie van Ericsson te verbinden aan behoeftes van haar klanten? Ben je generalistisch ingesteld met een interesse in innovatie, communicatietechnologie en vooral ook de praktische toepassing daarvan? Dan biedt het ORMIT & Ericsson Management Traineeship jou volop kansen om snel door te groeien!

Voor dit traineeship zoeken wij gedreven managementtalent. Talent dat de brug kan slaan tussen de door Ericsson ontwikkelde technologie en de commerciële mogelijkheden hiervan. Je verdiept je makkelijk in de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Je denkt in kansen en mogelijkheden. En door te luisteren naar klanten zie je concrete oplossingen en weet je collega’s en klanten hierin mee te nemen. Hier blijft het niet bij. Samen met je projectteam zorg je voor de realisatie en maak je de klantverwachting waar. Jouw managementstijl is daarbij pragmatisch, flexibel, resultaatgericht en verbindend. We dagen je flink uit om je opdrachten bij Ericsson te volbrengen en het optimale uit jezelf te halen. Natuurlijk helpen we je hierbij! Je doorloopt bij ORMIT een intensief ontwikkelprogramma. Dit programma is gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Zo creëer jij direct impact
Ericsson is een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor telecom- en serviceproviders. Met de 5G-technologie is Ericsson koploper in deze B2B markt. Daarbij is het essentieel om optimaal aan te sluiten bij de klantwensen. Services en technologieën moeten makkelijk in het gebruik, aan te passen en schaalbaar zijn. En daar komt toptalent als jij in beeld. Bij Ericsson Nederland zet jij je in zodat Telecom Operators en Service Providers hun business en klanten kunnen bedienen en laten groeien op een veilige wijze.

Op basis van jouw achtergrond en ambities maken we telkens een optimale match met uitdagende opdrachten binnen Ericsson. Opdrachten die als doel hebben om de organisatie en de dienstverlening van Ericsson in de breedte te leren kennen. Je maakt hierbij direct impact en wordt klaargestoomd voor een succesvolle carrière binnen Ericsson. Binnen twee jaar vervul je drie opdrachten van ongeveer acht maanden. Hierbij rouleer je over drie afdelingen binnen Ericsson Nederland. Je doet een opdracht bij een Key Account (Sales), bij Product & Software Development en bij Customer Projects/Digital Services. De complexiteit en verantwoordelijkheid van deze opdrachten neemt flink toe. Van projectlid groei je al snel door naar projectleider en vervolgens naar complexe projecten waar change management een belangrijke rol speelt. Je neemt jouw inzichten en vernieuwende ideeën mee van afdeling naar afdeling. Met jouw frisse blik en creatieve ideeën breng je gewenste vernieuwing.

Jouw carrière bij Ericsson
Circa 40% van het wereldwijde mobiele verkeer verloopt via Ericsson netwerkapparatuur. Ericsson stelt serviceproviders in staat de volledige potentie van connectiviteit te benutten. Ericsson maakt daarbij de volledige waarde van connectiviteit mogelijk door het ontwikkelen van baanbrekende technologie en diensten die gemakkelijk te gebruiken, te implementeren en te schalen zijn, en daarmee klanten succesvol maken.

Momenteel zit Ericsson middenin de transitie naar de technologische netwerkimplementatie van 5G. Dit brengt fantastische technische innovaties met zich mee. Bij Ericsson kun je groots denken en je ideeën omzetten in realiteit. Tijdens dit traineeship ga je in dienst bij ORMIT en krijg je gedurende twee jaar volop de mogelijkheden om te leren, te groeien en carrière te maken. Na een succesvolle afronding van het traineeship ga je in dienst bij Ericsson en maak je de vervolgstap die bij jouw kwaliteiten en ambities past!

Heb jij het in je?
Wij zijn opzoek naar managementtalenten met ambitie! Het is belangrijk dat je beschikt over een ondernemende klantgerichte instelling, snel en creatief kunt denken en goed kunt luisteren. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing daarvan. Je maakt makkelijk contact, bent een team player, pro-actief en kunt mensen meenemen in je denken en handelen. Innoveren, verbeteren en realiseren geeft je energie. Tevens wil je jezelf als persoon en professional optimaal ontwikkelen!

Waarom ORMIT?
Wij zijn opzoek naar managementtalenten met ambitie! Het is belangrijk dat je beschikt over een ondernemende klantgerichte instelling, snel en creatief kunt denken en goed kunt luisteren. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing daarvan. Je maakt makkelijk contact, bent een team player, pro-actief en kunt mensen meenemen in je denken en handelen. Innoveren, verbeteren en realiseren geeft je energie. Tevens wil je jezelf als persoon en professional optimaal ontwikkelen!

Dit vragen we van je:

 • Master of Science diploma (MSc) in een (technisch-) bedrijfskundige of economische richting
 • Technische affiniteit (interesse in communicatietechnologie)
 • 0 - 2 jaar relevante werkervaring
 • Nevenactiviteiten zijn een pré. Bijvoorbeeld relevante stages, een bestuursjaar, een eigen bedrijfje, project- en/of buitenlandervaring.
 • Een innovatieve en proactieve mindset
 • Een pragmatische en klantgerichte houding
 • Je kunt goed interne en externe stakeholders meenemen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Sterke ambitie om jezelf persoonlijk en professioneel optimaal ontwikkelen

Wat kun je van ons verwachten?

 1. Het is ons doel om jouw sollicitatie zo snel mogelijk te beoordelen (binnen een week)
 2. Laat je kwaliteiten zien in onze online capaciteiten test
 3. In een online interview beoordelen we jouw analytische skills en of er een wederzijdse match is
 4. Daarna nodigen wij jou uit op de ORMIT assessmentdag
 5. Je gaat verder kennismaken met Ericsson
 6. We heten je welkom bij ORMIT!

Heb je nog vragen? WhatsApp of bel met onze Corporate Recruiter Arlette van Lint +31(0)6 5705 7672.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij ORMIT
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: