Programma van 1,5 jaar waarin je wordt opgeleid tot junior technicus.

Bij Rijkswaterstaat werk je in een innovatieve omgeving aan projecten die er echt toe doen. Kleine, grote en hele grote projecten die de veiligheid, leefb aarheid en bereikbaarheid van Nederland verbeteren. Als Young Professional bij Rijkswaterstaat kom je terecht in een organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden, in de breedte en in de diepte. Je leert door te doen.

Iets voor jou?

Rijkswaterstaat heeft een aantal interessante technische startersfuncties. Je hebt relevante ervaring in techniek door je studie, stage en eventueel enige werkervaring (max. 2 jaar), in de richting civiele techniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering,
technische informatica of elektrotechniek. Je bent klantgericht, kan goed samenwerken en overtuigend adviseren. Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Je gaat als technisch adviseur meewerken aan Rijkswaterstaat projecten waarin infrastructuur wordt aangelegd, onderhouden en waar nodig gerenoveerd. Vanuit je technische kennis lever je inhoudelijke inbreng bij de voorbereiding en uitvoering van contracten voor marktpartijen die het werk uitvoeren. Dit doe je samen met collega adviseurs uit aanpalende vakgebieden onder aansturing van een technisch manager.

Waar kom je te werken?

Rijkswaterstaat werkt voor Nederland, al meer dan 200 jaar lang. Wij beschermen ons land tegen hoog water, zorgen voor de doorstroming op de wegen en vaarwegen, en bewaken de waterkwaliteit. GPO: Grote Projecten en Onderhoud, PPO: Programma’s, Projecten en Onderhoud en CIV: Centrale Informatievoorziening zijn onderdelen van Rijkswaterstaat die zorgen voor aanleg en onderhoud binnen de kaders van scope, budget en tijd.

GPO en PPO werken in opdracht van de regionale onderdelen van RWS. Bij Rijkswaterstaat Centrale Informatie voorziening stap je in een grote, complexe en uitdagende IVwereld. Een wereld waarin big data nieuwe informatie uit grote hoeveelheden gegevens kan genereren. Waarin we steeds nieuwe oplossingen vinden om onze infra structuur beter te benutt en. Een wereld die het hart van iedere IVprofessional sneller doet kloppen.

Het Professional Programma Techniek

Het Programma duurt 18 maanden waarin je meewerkt als technisch adviseur bij GPO/PPO/CIV in de projecten van Rijkswaterstaat. Je stroomt in bij een project dat bij je opleiding past.

Een opleidingsprogramma dat je laat groeien

Als Young Professional volg je naast je functie trainingen en vakgerelateerde cursussen gerelateerd aan jouw expertise en rol. Deze zijn gericht op het werken in projecten en verdieping in je vakgebied. Denk daarbij aan system engineering, introductie in systeemgerichte contractbeheersing, ICT en techniek, veiligheid maar ook aan trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling zoals starten met adviseren. Daarnaast krijg je een coach vanuit jouw vakgebied. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een tijdelijke aanstelling voor 18 maanden, waarna je kunt solliciteren binnen RWS.
  • Je begint op een salaris van € 2.519,37 tot € 2.788,39 per maand, afh ankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand.
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten en een vergoeding woonwerkverkeer.

Direct solliciteren

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te solliciteren. Hou de site en nieuwsbrieven van Qompas in de gaten of meld je hiervoor aan! 

 

Voor meer informatie kun je nu al wel per mail contact opnemen met de recruiter.