Functieomschrijving
De afdeling voortgezet onderwijs van Qompas is op zoek naar een redactiemedewerker voor onze nieuwe lesmethode vmbo. Je schrijft onder meer informerende teksten over opleidingen en beroepen waarmee vmbo’ers zich vervolgens kunnen oriënteren voor hun opleidings- en beroepskeuze. Je zoekt daarnaast passend beeldmateriaal. Ook label je de geschreven teksten aan de verschillende sectoren, persoonseigenschappen en interesses van scholieren.

De functie is vooral geschikt voor studenten die naast hun studie relevante ervaring willen opdoen in een commerciële werkomgeving.

Functie-eisen

  • Hbo-/wo-werk- en denkniveau.
  • IJzersterk taalgevoel.
  • Een kritische en nauwkeurige werkhouding.
  • Affiniteit met onze branches: onderwijs en ICT.
  • Het is een pre als je ervaring hebt met schrijven voor scholieren (verschillende niveaus), of als je bekend bent met onderwijs op (v)mbo-niveau.

We bieden een uitdagende werkomgeving waarin je veel kunt leren en relevante werkervaring kunt opdoen. Jij zorgt ervoor dat vele duizenden vmbo’ers zich beter kunnen informeren over hun opleidings- en beroepsmogelijkheden. Qompas heeft een platte organisatiestructuur, waarbij je makkelijk collega’s kunt aanspreken voor overleg of advies. Binnen Qompas is er veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Tussen de middag lunchen we samen en regelmatig zijn er kwartaalborrels of leuke sportevenementen.

Bedrijfsprofiel
Qompas is het grootste loopbaanoriëntatie-, studiekeuze- en carrièrekeuzenetwerk van Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en starters brengen wij, rondom het moment van hun studie- en carrièrekeuze, samen met onderwijsinstellingen, topwerkgevers, branches en beroepen.

Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal en informeel.

Solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Weide via 071 581 55 81.
Je sollicitatie kun je aan hem richten via kbw@qompas.nl.