Ben jij van mening dat energie een essentieel deel uitmaakt van het dagelijkse leven en loop je warm voor baanbrekende projecten die een dynamisch en gevarieerd werkterrein beslaan? Shell zoekt talent voor ons Graduate Programme!

Process Automation Process Control and Optimization (PACO)
Als Process Automation & Control Engineer maak je deel uit van ons PACO-team, dat technologie en diensten levert voor het realiseren van betrouwbare regel- en veiligheidssystemen voor onze bedrijfsactiva en -faciliteiten. Deze vormen het centrale zenuwstelsel van onze fabrieks- en faciliteitsactiviteiten, die binnen een beveiligd Process Control Domain plaatsvinden. PACO biedt technische expertise en ervaring in de volledige levenscyclus van regelsystemen en online optimalisering.

Jouw functie als Process Automation & Control Engineer
Je werkt aan innovatieve methoden van energiewinning om aan de groeiende vraag te voldoen. Als PACO Engineer houd je je tijdens de verschillende projectfasen bezig met process design en engineering. Zodra een project gereed en volledig uitgevoerd is, verleen je ondersteuning voor (optimalisering van) de uitvoering van processen. Je kent het verschil tussen een slecht functionerend en een uitstekend functionerend proces. Hiervoor selecteer je de juiste apparatuur en optimaliseer je de besturing.

PACO werkt samen met Operations- en Project-teams om optimaal gebruik te maken van PACO-technologie voor verbeterde veiligheid, bredere inzetbaarheid, optimale productie en zorgvuldig uitvalbeheer.

Shell Graduate Programme: een wereld aan mogelijkheden!
Deze functies maken deel uit van ons Shell Graduate Programme. Afhankelijk van je functie duurt het leiderschapsprogramma tussen de 3 en 5 jaar. Je hebt meerdere functies, vaak op verschillende locaties. Dit betekent veel variatie en een wereld aan mogelijkheden!
• Leiderschap ontwikkelen – je hebt de mogelijkheid om te groeien terwijl je je functie ontwikkelt en diversifieert om je potentieel optimaal te benutten.
• Ondersteuning – voor jouw succes kun je rekenen op een sterk netwerk. Supervisors, coaches, mentors en professionele experts helpen jouw voortgang te monitoren en te begeleiden
• Evenementen voor jonge professionals – er zijn veel professionele en sociale evenementen, sporten en huizen voor afgestudeerden.
Naast een competitief startsalaris word je erkend en beloond met een prestatiegerelateerd loon waarvan de hoogte afhankelijk is van je functie en locatie. Wij bieden marktconforme voorwaarden. Sommige locaties bieden gesubsidieerde voorzieningen, zoals sportfaciliteiten, medische/tandheelkundige zorg en parkeergelegenheid. In sommige landen kun je deelnemen aan een Shell Share-programma.

Ben jij die creatieve probleemoplosser die wij zoeken?
Jij kunt de energie ontsluiten waar onze klanten behoefte aan hebben, zowel nu als in de toekomst, door middel van vindingrijkheid, innovatie en technologie.

Daarnaast heb je:

  • een Master in Systems & Control (all tracks), Electrical Engineering (Smart and sustainable society, Dependable integrated systems, Robotics and mechatronics, Integrated circuit design, Communication networks, Electrical sustainable engineering, Microelectronics, Signals & systems), Mechanical Engineering (Computations and experimental mechanics) or Aerospace Engineering (Control and Operations);
  • maximaal drie jaar relevante werkervaring;
  • een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Start je loopbaan bij Shell – grijp nu je kans!
PACO is uniek vergeleken met de meeste andere vakgebieden, omdat je deze discipline in vrijwel alle fasen van het proces tegenkomt. Shell biedt je brede internationale mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals beheer, onderhoud, ontwikkeling en veiligheid van onze raffinaderijen, gasprojecten en onderzoekscentra of -platformen. Je werkt met een internationaal team in een goede, flexibele sfeer. Jij bent, vinden wij, van cruciaal belang voor ons succes en onze ontwikkeling.

Je werkt zo veel mogelijk in twee of drie verschillende PACO-rollen over het gehele technologiespectrum. Je kunt deze fasen ook achteruit doorlopen door bijvoorbeeld te beginnen bij operations support en successievelijk over te stappen naar projectuitvoering en -ontwerp, en naar conceptontwikkeling en -selectie. Je krijgt met de volgende essentiële aandachtsgebieden te maken:
• Veiligheids- en milieukwesties
• Interdisciplinaire interactie (operations en onderhoud)
• Technische analyses (RCA, RCM, HAZOP)

Gaandeweg maak je ook kennis met: kostenraming, kwaliteitsbeheersing, planning, contracten & commercieel bewustzijn en bedrijfsplanning & -economie.

Als dit als een droombaan klinkt, solliciteer dan uiterlijk 30 april!!
Klinkt dit je als muziek in de oren, wacht dan niet langer en solliciteer naar het Shell Graduate Programme. Vervolgens kun je kiezen naar welk werkterrein je voorkeur uitgaat.
- Technisch - Discipline Engineer (Process Automation, Control & Optimisation)

Diversiteit zien wij als een mogelijkheid om onze cultuur en resultaten te verbeteren. Het start met respect en het geloof in mensen. Wij verwelkomen mensen met een beperking – laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Shell Recruitment - recruiter bij Shell
Shell Recruitment
Stel je vraag via: