Stel je eens voor..

dat jij bij ons stage komt lopen en kennis maakt met je toekomstige werkgever. Wil jij het maximale uit je stage halen en mee te kunnen draaien in een grote corporate organisatie? Kom dan stage lopen bij Rabobank!

Impact creëren

Je draait mee in een internationaal team dat zich bezighoudt met online communicatie over duurzame transities van Food & Agri, zowel in Nederland als wereldwijd. De focus voor jou zal in op online communicatie in Nederland liggen op onze social kanalen. Tijdens deze stage werk je nauw samen met de huidige beeldvoerder/Creative Producer in team Banking4Food op de afdeling Communicatie & Corporate Affairs.

 • Je (mede)bedenkt en produceert visuele content voor op verschillende social media kanalen.
 • Je bent goed in het schrijven van social copy die perfect aansluit bij onze doelgroep (Milennials en Gen-Z)
 • Je denkt mee na over nieuwe ideeën voor het bereiken van onze doelgroep (Research)
 • Je bent goed in het produceren van professionele video content (Camera en explainer animaties)
 • Je kunt omgaan met editing software zoals Adobe Premiere Pro en After Effects.
 • Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in jouw leven en je hebt bovenal veel interesse in de Food & Agri wereld in Nederland en wereldwijd om hierover te willen/kunnen communiceren.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Communicatie & Corporate Affairs (CCA) is verantwoordelijk voor het versterken van het merk en de reputatie van de Rabobank. CCA ontwerpt en realiseert de communicatiestrategie, -concept en advies in opdracht van onze klanten: de 10 leden van de Groepsdirectie. We zijn een volwaardige strategische partner voor de business, staven en diensten. We dagen hen uit om kansen te grijpen en zijn hun ogen en oren in de samenleving. We laten binnen en buiten de Rabobank zien waar we als Rabobank voor staan en helpen met het waarmaken van de verandering. Dit doen we door onze collega’s maar ook onszelf te helpen om effectief en persoonlijk te communiceren met klanten en andere stakeholders. We maken duidelijk dat we anders zijn en realiseren zo een merkvoorkeur bij de klant. Onze communicatie-afdeling profileert, positioneert, verbindt, faciliteert, inspireert, agendeert én verrast op een positieve manier.

Met jouw talenten

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van media, marketing en/of communicatie.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. De content waarmee jij bezig zal zijn is in de Nederlandse taal, maar het team is internationaal.
 • Je bent een digital native. Video, social media en online content zijn voor jouw dagelijkse actieve bezigheden waar jij je actief mee bezig wilt houden. Je bent dan ook goed op de hoogte van de social media trends en hebt ervaring met videoproducties.
 • Je hebt ervaring met het Adobe pakket: Photoshop/Illustrator/After Effects/Premiere Pro.
 • Je houdt van een uitdaging in een dynamische omgeving, bent proactief, creatief en zelfstandig.

Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een bruto stagevergoeding van € 400,-per maand;
 • persoonlijke begeleiding;
 • een professionele werk- en leeromgeving;
 • je standplaats is Utrecht.

Laten we kennismaken
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe, inspirerende kracht die ons komt versterken als meewerk stagiair(e) bij het team Banking 4 Food en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze stage in Utrecht.

Handig om te weten:

Solliciteren kan tot en met 6 februari 2020.
Reageer via de button hieronder. Wij ontvangen graag je CV en brief (mocht je op een andere leuke creatieve manier willen solliciteren, mag dat ook, maar is geen vereiste) Reacties worden conform vacaturemanagement in behandeling genomen.
Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kan je die stellen aan Lilian Brave, Beeldvoerder Communicatie, via lilian.brave@rabobank.nl


Simone Lasseur, recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via 06 – 82 48 39 69.
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: