Als stagiair(e) Marketingcommunicatie draai je volop mee op de afdeling Marketingcommunicatie van NS Reizigers te Utrecht. Deze afdeling bestaat uit 5 teams; Consumenten, Zakelijk, International, Keten en NS Klantmedia. Samen (ongeveer 22 personen) zijn wij verantwoordelijk voor de communicatie richting consumenten. Je kunt hierbij denken aan ns.nl, campagnes als de Spoordeelweken, campagnes rondom abonnementen en de Spoordeelwinkel, zakelijke campagnes voor de NS-Business Card, activatiecampagnes voor Ex-Studenten, evenementen als de Boekenweek. Of de internationale markt waar je (mee)werkt aan campagnes om ticketsales te stimuleren en klanttevredenheid te behouden voor treinreizen naar Europese steden zoals Parijs, Berlijn, Londen, Keulen en Brussel.

Wij zoeken voor 4 teams een stagiaire; Consumenten, Zakelijk, Klantmedia en International.
Gedurende je stage opdracht krijg je de verantwoordelijkheid voor verschillende projecten ter ondersteuning van het team waar je deel van uit maakt. Het onderwerp van jouw project zal afgestemd worden met je begeleider op basis van jouw interesses en actuele vraagstukken binnen de afdeling. Mogelijke werkzaamheden zijn het meewerken en meedenken bij de verschillende campagnes en daaruit voortvloeiende middelen.

Het is mogelijk om je stage te combineren met een opdracht vanuit je onderwijsinstelling, maar je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. Let op; het betreft geen afstudeerstage, maar een meewerkstage. De stage begint eind augustus 2017 en duurt tot en met januari 2018.

Waar ben je goed in?
Wij zoeken studenten die een opleiding volgen in de richting van marketingcommunicatie op HBO/WO niveau. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: analytisch, communicatief vaardig, zelfstandig, flexibel en sociaal. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die pro-actief is, van aanpakken weet, zich verantwoordelijk voelt en mensen mee kan nemen in zijn/haar enthousiasme.

Hier ga je werken
NS Reizigers wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).

Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteer nu’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.