Winkelend Nederland kent onze Lidl filialen. Draag jij eraan bij dat wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen op het gebied van non-food producten? Als stagiair op het hoofdkantoor in Huizen ben je onderdeel van een grote afdeling binnen Lidl Nederland, namelijk onze afdeling Actiemanagement. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de inkoop activiteiten op het gebied van non-food in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Voor de afdeling e-commerce zijn wij per februari 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot bedrijf aan toe gaat.

De baan Stage e-commerce
Als stagiair zal je veel verantwoordelijkheden krijgen en kun je een bijdrage leveren aan de dagelijkse operatie van deze groeiende afdeling. Je ondersteunt de category managers bij de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het up-to-date houden van het content management systeem, zorgen dat de webshop er goed uitziet, voorraadbeheer, concurrentieonderzoeken en het samenstellen van de folder. Verder heb je veel contact met interne afdelingen zoals Marketing en Klantenservice en spreek je regelmatig met internationale collega’s. Je bent ambitieus, ondernemend en commercieel en je vindt het heel leuk en uitdagend om samen met je collega’s van de afdeling het meest aansprekende non-food assortiment samen te stellen voor onze klant. Je gaat op onderzoek uit wat er in de markt en bij de concurrenten gebeurt en je kent de trends & ontwikkelingen. Binnen deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële activiteiten in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Jouw profiel

 • Je bent nog bezig met je HBO/WO studie en bent 4 tot 6 maanden 32 of 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met retail is een pre.
 • Je bent commercieel ingesteld, pragmatisch en oplossingsgericht. Vrienden omschrijven jou als proactief en energiek.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt graag het voortouw.
 • Je kijkt kritisch naar jezelf en de afdeling en signaleert kansen voor de organisatie.
 • Je bent behendig met Excel.
 • Kennis van de Duitse taal is een plus.

Wij bieden

 • De unieke kans om binnen een groeiende afdeling bij een grote internationale organisatie mee te werken.
 • Je wordt onderdeel van een afdeling waar je als stagiair kan floreren en zeker niet in een gespreid bedje terecht komt.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
 • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
 • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht/scriptie vanuit de studie.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk voor 9 november tegemoet!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Campus recruiter, Iris Schoormans, via Iris.Schoormans@lidl.nl.

Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding - recruiter bij Lidl
Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding
Stel je vraag via: