Winkelend Nederland kent onze Lidl filialen. Draag jij eraan bij dat wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen op het gebied van non-food producten? Als non food stagiair op het hoofdkantoor in Huizen ben je onderdeel van een grote afdeling binnen Lidl Nederland, namelijk onze afdeling Actiemanagement. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de inkoop activiteiten op het gebied van non-food in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Voor de afdeling inkoop non-food zijn wij per september 2020 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot bedrijf aan toe gaat.

De baan
Als stagiair zal je veel verantwoordelijkheden krijgen en kun je een bijdrage leveren aan de dagelijkse operatie van deze groeiende afdeling. Je ondersteunt de inkopers bij de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het samenstellen van de folder, het uitvoeren van concurrentieonderzoeken, het verzorgen van de juiste product content op de webshop, tot zorgen dat de data op de juiste manier in het systeem komt ten behoeve van alle acties en promoties. Verder heb je veel contact met interne afdelingen zoals Marketing en Klantenservice en spreek je regelmatig met Internationale collega’s.

Je bent ambitieus, ondernemend en commercieel en je vindt het heel leuk en uitdagend om samen met je inkoop collega’s het meest aansprekende non-food assortiment samen te stellen voor onze klant. Binnen deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële activiteiten in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Jouw profiel

  • Je bent nog bezig met je HBO/WO studie en bent 4 tot 6 maanden 32 of 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met retail is een pre.
  • Je bent commercieel ingesteld, pragmatisch en oplossingsgericht. Vrienden omschrijven jou als proactief en energiek.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt graag het voortouw.
  • Je kijkt kritisch naar jezelf en de afdeling en signaleert kansen voor de organisatie
  • Kennis van de Duitse taal is een plus.

Wij bieden

  • De unieke kans om binnen een groeiende afdeling bij een grote internationale organisatie mee te werken.
  • Je wordt onderdeel van een afdeling waar je als stagiair kan floreren en zeker niet in een gespreid bedje terecht komt.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
  • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht/ scriptie vanuit de studie.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk 27 juli tegemoet!
Vragen? Neem contact op met ons via kim.molenaar@lidl.nl

Kim Molenaar - Corporate Recruiter - recruiter bij Lidl
Kim Molenaar - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: