Wat hebben het bedrijfsleven, de Nederlandse economie en de Belastingdienst met elkaar te maken? Waarschijnlijk meer dan je denkt.

Bij de Belastingdienst houden we ons vandaag de dag niet alleen bezig met het controleren, heffen en innen, maar werken we ook steeds meer samen met het bedrijfsleven, koepelorganisaties en branches. Leuker kunnen we het niet maken, maar we maken het bedrijven wel zo makkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door middel van horizontaal toezicht, waarbij we ondernemingen beoordelen in de actualiteit en ze snel zekerheid kunnen bieden over hun fiscale situatie. Dat is goed voor onze klanten in het bijzonder, maar ook voor de concurrentiepositie van Nederland in het algemeen.

Als stagiair bij de Belastingdienst heb je een breed en gevarieerd takenpakket. Je bent bezig met uiteenlopende klanten. Je bent er niet alleen voor particuliere belastingplichtigen, maar ook voor ondernemers: van de bakker op de hoek tot grote multinationals. En door het horizontale toezicht is je werk dynamischer dan ooit. Wil jij via een stage meer te weten komen over ons bijzondere en afwisselende werkterrein? We hebben regelmatig stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor mbo'ers, hbo'ers en wo'ers.

Bekijk het actuele aanbod van stages op de site van de Belastingdienst!