TNO is constant op zoek naar ambitieuze stagiaires en afstudeerders. We zoeken gefascineerde studenten die willen proeven aan één van de meest vooraanstaande kennisbedrijven in de wereld.

WIL JIJ AFSTUDEREN OF STAGELOPEN BIJ TNO?
Wil je al tijdens je studie kennismaken met TNO? Voer dan een stage- of afstudeeropdracht uit bij onze organisatie. Jaarlijks doen zo’n 400 studenten een opdracht bij TNO. Het is een uitstekende manier om je carrière te starten binnen TNO.

BEGELEIDING EN ONTWIKKELING
Vanzelfsprekend ondersteunt een TNO-begeleider je tijdens je stage- of afstudeeropdracht. Je afdeling betrekt jou bij afdelingsactiviteiten zodat je een goed beeld krijgt van werken bij TNO. Eenmaal per jaar organiseren wij 'Yourfuture@TNO. Dat is een interactieve en informatieve middag voor alle stagiaires en afstudeerders.

Om jouw persoonlijke groei te stimuleren bieden we ook zogeheten ontwikkelmodules aan. We hebben diverse modules ontwikkeld voor stagiaires en afstudeerders waarin jullie samen aan de slag gaat met jullie kwaliteiten en ontwikkeling.

Kortom, TNO doet er alles aan om je een mooie leerervaring te bieden!

REAGEER!
Wij zijn nieuwsgierig naar je achtergrond, motivatie en interesses. We hebben diverse opdrachten openstaan. Zoek stagevacatures op onze site of neem contact op met een idee voor een stage.