Werkgebied: Organisatie en Management
Functie: Stagiair-Afstudeerder

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
In een tijd van bezuinigingen willen onze klanten meer zelf doen. Antea Group biedt daarom Leertrajecten op basis van het Action Learning principe. Deze trajecten kunnen toegepast worden op alle facetten die binnen het werkveld Beheer aan de orde komen: nieuw beleid, jaarprogramma's, contracten, kwaliteit meten, reviewen, software en organisatievraagstukken. Wij doen de begeleiding, de klant maakt het eindproduct. Hiermee brengen wij onze kennis over en kan de klant zelfstandig verder. Als stagiair draai je mee in deze trajecten. Je biedt ondersteuning bij het uitdenken, voorbereiden, uitvoeren en bij de verslaglegging. Je gaat mee naar de klant en maakt het groepsproces mee. Deze stage is een mooie kans om jouw werkveld te verkennen en om Action Learning-trajecten van a tot z te leren kennen.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • Je bent bezig met een universitaire of hbo-studie (Technische) Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of MER;
  • je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent geinteresseerd in mensen en hun gedrag;
  • je hebt een scherp analytisch en procesmatig vermogen;
  • je bent leergierig, werkt graag samen en staat open voor input voor je omgeving.


Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoon(0513) 63 42 48.