Werkgebied: Civiele techniek
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant
Locatie: Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJssel, Oosterhout

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf verder te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere'

Dit is jouw uitdaging
Als civiel beheerder werk je aan de instandhouding van de openbare ruimte. Binnen de businesslijn Beheer & Data doen we dat onder meer op het gebied van wegen en riolering. We adviseren onze opdrachtgevers en we ondersteunen het proces bij het maken van beleidsplannen en de uitvoering daarvan. Ook met een ingewikkelde rioolberekening of een technisch verhardingsonderzoek weten we wel raad. Vaak maken we gebruik van GBI apps, onze beheersoftware die helemaal is afgestemd op deze tijd. We dagen je uit om te komen werken in een dynamische omgeving om onder leiding van een mentor te ontdekken wat jij kan bijdragen aan onze projecten.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze stageplaats in aanmerking te komen, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je volgt een HBO opleiding Civiele Techniek
  • je hebt een ondernemende en pro-actieve houding
  • je kunt zelfstandig werken en bent praktisch ingesteld
  • je hebt affiniteit met de openbare ruimte
  • je bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift


Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Beheer en Data
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De businesslijn Beheer & Data verbindt beheeradvies met state of the art oplossingen voor het efficient inwinnen, beheren en ontsluiten van data en informatie. Dit doen we op het gebied van software en techniek, van proces en organisatie. Niet voor niets is de businesslijn marktleider in het beheer van de openbare ruimte. Met adequaat advies, oog voor ambitie en beleid en met krachtige beheerssoftware leggen wij de basis voor duurzame kwaliteit van de wereld waarin we wonen, werken en recreeren.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en waarom jij deze stage graag bij ons wil lopen.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.