Je gaat stage lopen bij de afdeling Recruitment. Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van allerlei recruitmentevenementen. Hierbij moet je denken aan het organiseren van inhousedagen en externe activiteiten van NS recruitment. De communicatie rondom deze evenementen behoort eveneens tot je verantwoordelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om extra projecten of eigen initiatieven op te pakken.

Waar ben je goed in?
Voor deze stage zoeken we een HBO/WO student(e) die affiniteit heeft met recruitment en het organiseren van evenementen (bij voorkeur de studie Eventmanagement of de Hogere Hotelschool). Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: ‘hands on mentaliteit’, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel, sociaal en proactief. Ervaring met social media, Prezi en Excel is een pre.

Hier ga je werken
Binnen HR is de afdeling recruitment onderdeel van het Center of Expertise Employee Life Cycle (ELC) op het hoofdkantoor van NS. Hieronder vallen de afdelingen Recruitment ook doorstroom en Fit. Noem ons ambitieus maar de afdeling Instroom wil graag bijdragen aan een beter NS. We willen dat doen door de beste match tussen mens en werk tot stand te brengen. NS is voortdurend in beweging en dat vraagt van medewerkers dat zij meebewegen en zich blijven ontwikkelen. Coe ELC bestaat op dit moment uit 40 enthousiaste professionals.

Het evenementenbureau is specifiek verantwoordelijk voor de organisatie van alle recruitmentevenementen. De doelgroep voor wie de events georganiseerd worden is variërend van stagiaire tot senior professionals. Het mereldeel van de events is gericht op studenten, omdat wij deze doelgroep al in een vroeg stadium kennis willen laten maken met NS. Om deze reden zijn er het hele jaar door activiteiten zoals bedrijvendagen, carrière-events, rondleidingen en Meet&Greets.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Beschikbaarheid
De startdatum van de stage is februari 2016 en duurt ongeveer 5 maanden fulltime (36 uur).