Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om een glimlach op de gezichten van onze reizigers te toveren? Ben je sportief en creatief? En wil je in de praktijk ervaren wat het betekent om te werken in een communicatiefunctie aan een merk dat onder een vergrootglas ligt? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie voor het merkactivatieprogramma: Supporter van bewegen.

Waar ben je goed in?

Voor deze stage zijn we op zoek naar een HBO/WO student(e) met een communicatie opleiding. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je vindt het leuk om samen te werken in een team en je bent goed in het schrijven van creatieve teksten, het ontwerpen van uitingen en het fotograferen of op video vastleggen en monteren van beeld. Daarnaast vind je het ook leuk om evenementen te organiseren. Je beschikt over de volgende competenties; hands on mentaliteit, creatief, resultaatgericht, flexibel en je hebt oog voor details. Deze stage is eventueel te combineren met een afstudeeronderzoek, maar de focus ligt op meewerken.

Deze fulltime meewerkstage start in augustus/september 2015 tot en met januari 2016.

Hier ga je werken

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Communicatie & Strategie stippelt die route uit en maakt duidelijk langs welke weg wij die ambitie willen bereiken.
De afdeling Merk & Sponsoring bouwt en beschermt daarbij het merk NS. Het bouwen aan het NS-merk gebeurt o.a. met merkactivatieprogramma’s. In die programma’s laten wij onze klanten -en eigenlijk heel Nederland- kennis laten maken met aspecten van onze dienstverlening die onze maatschappelijke rol illustreren. We houden Nederland immers al 175 jaar in beweging en proberen elke dag weer iedereen een reis te bezorgen waarin reistijd zo aangenaam en efficiënt mogelijk kan worden ingevuld.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46.