Wat ga je doen?

Voor het Team Interne Communicatie & Content zoeken wij een stagiair(e) videoproducties. Je werkt volledig mee in het team en maakt kwalitatieve videoproducties en animaties. Deze producties worden zowel intern als extern gebruikt en versterken ons merk, zijn relevant voor de doelgroep en binden mensen. In samenwerking met ons vaste videoteam help je bij het gehele proces, van script tot het eindproduct. Je toetst onderwerpen en brengt advies uit over vorm en stijl. Deze werkzaamheden zijn te combineren met een afstudeeronderzoek. Hieronder een voorbeeld van een video die de huidige stagiair heeft gemaakt:

Waar ben je goed in?

Volg je een HBO/WO opleiding communicatie met specialisatie in online media en video? Heb je aantoonbare affiniteit met video? Dan is er een match! Je beschikt daarnaast over de volgende competenties: creatief, hands-on mentaliteit, zelfstandig, teamplayer resultaatgericht en communicatief vaardig. De stage start in september 2015 en duurt 4-6 maanden fulltime (36 uur).

Hier ga je werken

Het is onze ambitie een klantgedreven, multimodale, nationale en Europese dienstverlener te zijn. Onze strategie vertelt langs welke weg wij die ambitie willen bereiken. Strategieontwikkeling en de uitvoering van NS-beleid geven vorm aan de toekomst van NS. De concernstaven en ondersteunende bedrijven van NS adviseren de bedrijfsonderdelen en de directie van NS hierover en faciliteren ze bij de implementatie ervan.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stage vereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar onze website te gaan https://werkenbijns.nl/vacatures/stagiaire-communicatie-en-multimedia-design-utrecht-hbowo/ waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46.