Wat ga je doen?

Voor het bedrijfsonderdeel NS Stations Retail & Service zijn we op zoek naar een stagiair(e) die zich onder andere zal bezighouden met dagelijkse werkzaamheden als het opmaken van promotiematerialen, het plannen van marketingacties, het mede door ontwikkelen van assortiment en het introduceren van nieuw assortiment. Tevens draag je bij aan de commerciële ondersteuning aan meer dan 70 verkooppunten, verdeeld over 5 verschillende formules, en krijg je een aantal projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. In overleg is het mogelijk om een afstudeeropdracht te doen.

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een 3e of 4e jaars HBO student(e) die een opleiding volgt in de richting van communicatie of marketing. Studieachtergrond is niet het belangrijkste. We zoeken iemand die zijn tanden in projecten wil zetten en veel ervaring in de praktijk wil opdoen. Ervaring op het gebied van (fresh) food door middel van een bijbaan of stage is een pré. Ben jij communicatief vaardig, zelfstandig, houd je van aanpakken en wil je je ontwikkelen in een commerciële functie? Solliciteer dan nu via de button ‘solliciteren’!
Duur van de stage De stage start februari 2015. Het betreft een stage voor 4 tot 5 dagen in de week voor een periode van minimaal 4 maanden.

Hier ga je werken

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NS Stations Retail & Service brengen we onze stations tot leven. Door er gebieden van te maken waar mensen kunnen aankomen, vertrekken, wonen, werken, leren en ontspannen. Veilig en comfortabel. Hiermee creëren we multifunctionele, aangename en leefbare stationsgebieden met een uitgebreid aanbod aan service, producten en diensten. Met als resultaat: een aantrekkelijke plek waar miljoenen mensen ons wekelijks bezoeken en waar bedrijven zich graag willen vestigen. NS Stations beheert, ontwikkelt en exploiteert strategisch vastgoed en circa 400 stations.
Je gaat aan de slag voor de Business Unit Fresh Food, waaronder de formules Julia’s, Broodzaak, La Place Express, YamYam en Shakies vallen. De focus van de stage zal voornamelijk liggen op Julia’s en Broodzaak. Dit zijn eigen formules van NS Stations Retail & Service die zich richten op de bereiding van verse producten, wat dagelijks gebeurd op een vriendelijke en snelle manier. Julia’s en Broodzaak hebben samen 50 winkels verdeeld over heel Nederland.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 06-19283568.