Wat ga je doen?

Jij gaat als stagiair(e) aan de slag op de afdeling Opleidingen bij het technisch bedrijfsonderdeel NedTrain Watergraafsmeer in Amsterdam. In de stage richt jij je op de communicatie van het opleidingsproces in beeld te brengen. Je kunt hierbij denken aan de aanmeldingen van deelnemers bij de diverse opleidingen, de communicatie richting de opleidingsinstituten en richting de managers. Ook het tijdig verwerken van de behaalde certificaten van de deelnemers is een onderdeel van dit proces. Jij brengt verbeteringen aan zodat het een gestructureerd en eenvoudig proces wordt.

Waar ben je goed in?

Wij zijn op zoek een HBO student(e) in de richting van HRM of Communicatie (met affiniteit met HR). Het betreft een fulltime meewerkstage voor 5 maanden, start in augustus/september 2015 tot en met januari 2016. Heb jij affiniteit met ontwikkeling van personeel en heb jij een onderzoekende houding? Ben daarnaast jij inventief, pragmatisch ingesteld en denk jij out-of-the-box? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hier ga je werken

Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.
Servicebedrijf Amsterdam Watergraafsmeer valt onder de Productie Eenheid (PE) Randstad Noord. Hier vinden herstelwerkzaamheden en dagelijkse controles plaats aan diverse materieeltypen. Daarnaast verrichten ze op deze locatie inwendige en uitwendige reiniging aan treinstellen, met behulp van de wasstraat die op deze locatie aanwezig is. Het servicebedrijf beschikt over een treinwasinstallatie (TWI). Op het terrein vinden verschillende processen plaats, zoals het rangeerproces. De procesleider stuurt dit aan. Watergraafsmeer is de plaats waar treinen van verschillende internationale klanten zoals CityNightLine en Euro Expres in gereedheid gebracht worden voor een buitenlandse reis.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46.