Vanaf oktober/november 2017 komt er een fantastische meewerkstageplek vrij bij het leukste onderdeel van NS Stations: Services. Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende meewerkstage? Als stagiaire marketingcommunicatie bij Services werk je volop mee binnen het team. Zelfstandig voer je diverse werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie uit voor de verschillende services die wij onze reizigers bieden (met name OV-fiets, Fiets & Service en de bewaakte fietsenstallingen). Tijdens je meewerkstage kun je de theorie die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk brengen. Een unieke kans om deze mooie organisatie van binnen te zien. In overleg is het mogelijk om een afstudeeropdracht te doen.

Functieomschrijving
We zoeken een enthousiaste, creatieve en communicatief sterke student die een passie heeft voor communicatie en makkelijk schrijft. Je dient een eindejaars HBO of WO student te zijn die een opleiding volgt in de richting van communicatie of marketing. Iemand die zijn tanden in projecten wil zetten en veel ervaring in de praktijk wil opdoen.. Je gaat je onder andere bezig houden met promotie-acties, instore communicatie, nieuwsbrieven, presentaties, bijwerken van handboeken en het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen. Eigen initiatieven en zelfstandig werken worden aangemoedigd en zeer gewaardeerd. Ben je pro-actief, communicatief vaardig, creatief, zelfstandig en heb je goede kennis van Microsoft Office en CMS, solliciteer dan nu via de button ‘solliciteer nu’.

Waar ga je werken?
Stations zijn dagelijks voor miljoenen reizigers een cruciale schakel in de reis van deur tot deur. Samen met ProRail, overheden en vervoerders wil NS Stations de reis en het verblijf op en in de directe omgeving van het station zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken. Daarmee bevorderen wij het gebruik van het openbaar vervoer en houden wij Nederland mobiel. De reiziger staat in al onze activiteiten centraal en ons streven is om van reistijd zo veel mogelijk eigen tijd te maken. NS Stations exploiteert, ontwikkelt en beheert ruim 400 stations in Nederland. Het station is een plek waar meer te halen is dan de trein en daarmee spelen we in op de behoefte van de reiziger.

Vind je dit interessant?
We bieden een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Naast een zorgvuldige begeleiding vanuit NS ontvang je vanzelfsprekend een aantrekkelijke stagevergoeding. Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteer nu’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Beschikbaarheid
Het betreft een stage voor 32 tot 40 uur per week in de periode van oktober/november 2017 tot mei 2018. Exacte periode in overleg mogelijk.