'Enthousiasme voor je vak, leergierigheid, de drive om jezelf te ontwikkelen: ze maken jou tot een (junior) inspecteur die een belangrijke bijdrage levert aan de projecten van Antea Group.'

Dit is jouw uitdaging
Als (junior) inspecteur voer je op projectbasis inspecties uit voor overheden en aannemers. De kunstwerken die je inspecteert liggen door heel Nederland en verschillen sterk van elkaar. De ene week ben je bezig met grote sluizen of stuwen van Rijkswaterstaat, de andere week richt je je op stedelijke (fiets)bruggen. Kortom, deze functie biedt veel afwisseling. Tijdens de inspecties analyseer je geconstateerde gebreken en je stelt oorzaak, gevolgen en risico's vast. Het rapporteren van de uitgevoerde inspecties is een belangrijk onderdeel van je werk. In de rapportages geef je een accurate beschrijving van de gebreken. In het begin assisteer je hoofdzakelijk bij inspecties en het rapporteren hiervan. Het is onze bedoeling dat je deze werkzaamheden zo snel mogelijk zelfstandig uitvoert. Hoé snel, dát bepaal jezelf. We stemmen je werkpakket af op jouw ontwikkeling. Kwaliteit staat bij deze functie hoog in het vaandel. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden naar de maatstaven van de Antea Group en de hoge verwachtingen van onze klanten plaatsvinden.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je hebt een afgeronde hbo-studie civiele techniek;
  • je hebt tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • je bent een aanpakker en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je staat voor je project;
  • je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • je hebt aanleg voor het schrijven van rapportages;
  • je hebt het analytisch vermogen om oorzaak en gevolg van geconstateerde gebreken te kunnen bepalen.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.