Dit kan onze locatie Waalre, Amersfoort of Amsterdam zijn en je werkt op locatie bij de klant in heel Nederland en vanuit huis. Bereidheid om te reizen is belangrijk.

Consultant
Als consultant speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten. Vind je het leuk om met mensen te werken? Krijg je energie van adviseren, processen verder ontwikkelen en software implementeren?

Onze klanten zijn woningcorporaties en jij bent als consultant dé sparringpartner. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe het systeem hierop het meest efficiënt kan worden ingericht. Het wordt zeer op prijs gesteld als je hierbij jouw eigen inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert en traint de gebruikers in deze organisatieverandering. Je hebt een veelzijdige baan, want in jouw rol wisselen je werkzaamheden iedere dag. Je werkt ook altijd nauw samen met een klein team van collega’s.

Wat neem je mee?
Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op HBO- of WO-niveau, bij voorkeuring richting Bedrijfskunde. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren.

Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden. Wij organiseren regelmatig consultancydagen waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. Ook gaan wij graag met jou in gesprek om te bespreken wat jouw ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij ons op de goede plek zit.

Ons aanbod
Naast uitdaging en fijne collega’s ontvang je van ons goede arbeidsvoorwaarden. Onze doelstellingen daarbij zijn:

Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebeid van beloning, pensioen en verzuim.
Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Voor deze functie geldt ook:

  • Een salaris tussen € 2.700 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
  • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
  • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kan op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Enthousiast en reageren?
Je mag je CV en je motivatie mailen via de onderstaande button. Voor vragen over de procedure zijn onze HR-collega’s bereikbaar via 088-2420242. Mocht je benieuwd zijn naar ervaringen over de functie consultant, neem dan gerust contact op met onze consultant Marloes Cuijpers voordat je solliciteert. Je kunt haar bereiken via haar e-mailadres: marloes.cuijpers@aareon.nl

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: