Werken als consultant bij The Next Organization

 • Je bedenkt en ontwikkelt verrassende techinsche oplossingen voor diverse klanten
 • Je bouwt strakke applicaties in flexibele systemen voor onze klanten
 • Je werkt en spart met alle disciplines en lagen in de organisatie
 • Je krijgt een interne coach, waarmee je aan de slag gaat om je persoonlijke doelen te verwezenlijken
 • Het type werk vraagt en biedt flexibiliteit in locatie, tijd en vorm

Als Technisch (applicatie) Consultant vertaal je klantvragen naar technische oplossingen en realiseer je deze oplossingen.

Je werkt voor diverse klanten in verschillende branches; nationaal en internationaal. Je werkt en spart met alle disciplines en lagen binnen de organisatie. Het type werk vraagt en biedt flexibiliteit in locatie, tijd en vorm.

Je doorloopt ons opleidingsprogramma en krijgt een interne coach, waarmee je aan de slag gaat om je persoonlijke doelen en gewenste ontwikkeling te verwezenlijken.

Wat bieden we jou?

In ons werk staan ‘fun’ en ‘professionaliteit’ centraal. Fun door bezig te zijn met het vakgebied van innovatie en verbetering van commerciële performance en samen te werken met de beste professionals. Professionaliteit in het continue streven naar de beste aanpak en het beste resultaat.

We bieden een omgeving waarin je jezelf en anderen kunt ontwikkelen. Je werkt in een team van experts, voor topbedrijven in verschillende branches, aan projecten met een hoge impact. TNXTO is een platte organisatie en stelt je in staat verantwoordelijkheid te nemen en te ondernemen. Je multidisciplinaire team bestaat uit een mix van strategen, marketeers, (technisch) bedrijfskundigen, business & it integratie experts en informatici.

Je beloning hangt in sterke mate af van je eigen prestaties en die van het team. Arbeidsvoorwaarden zijn zeer concurrerend. Denk aan salaris, maar ook zaken als opleidingen. Secundaire arbeidsvoorwaarden stemmen we af en passen we aan op je specifieke behoeften.

De startdatum is in overleg.

Jouw profiel

 • Je bent een fanaat. Gepassioneerd door en expert op het vakgebied van innovatieve IT-oplossingen
 • Je wilt en kan toonaangevende (internationale) organisaties helpen met het realiseren van technische oplossingen
 • Je bent nieuwsgierig en innovatief ingesteld en altijd op de hoogte van nieuwste trends, ontwikkelingen en technologieën. Hiermee help je klanten verder en ontwikkel je meteen dat vakgebied
 • Je bent ondernemend en zelf startend
 • Je beschikt over vaardigheden die nodig zijn als adviseur. Denk aan conceptueel en analytisch vermogen, klantgerichtheid, samenwerken, sensitiviteit en oog voor detail.
 • Specifieke vaardigheden die we zoeken zijn:

- Ontwerpen van technische oplossingen met het team
- Procesontwerp
- UX/UI design
- Data analytics & dashboarding is een pré
- Affiniteit en bij voorkeur ervaring met het realiseren van oplossingen met tools als
- Shopify
- WordPress
- Mailchimp
- Google Analytics
- HTML/CSS/JavaScript/PHP is een pré

 • Je hebt je bachelor afgerond HBO/WO, liefst in een voor het vakgebied relevante richting, zoals HBO-ICT, Business IT en Management, Communicatie en Multimediadesign, Informatica of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt 0-3 jaar (relevante) werkervaring

Solliciteren
Qompas Talent Coaches begeleiden jouw sollicitatie, geven jou tips en beantwoorden al jouw vragen.

Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel inclusief motivatie. Reageer via onderstaande button of via recruitment@qompas.nl. Eerst meer weten of nog aanvullende vragen? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben(Qompas): 06 10 43 47 60.

* for this position fluently Dutch is required *

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij The Next Organization
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: