Bouw mee aan de toekomst van Lidl én die van jezelf

Een internationaal opererende retailer als Lidl biedt een uitstekende omgeving voor gedreven starters, die de lat nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Als ambitieuze high potential heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een snelle groeicurve wil jij het beste uit jezelf halen en toewerken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken. Want als jij iets doet, dan doe je het goed. Net als wij.

Via het Professional Traineeship word jij als professional ‘grootgebracht’ om mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl.

In april 2018 start het 18 maanden durende traineeship voor net afgestudeerden in verschillende vakgebieden.

E-Commerce

Winkelend Nederland kent onze Lidl filialen. Draag jij er aan bij dat het vernieuwende en verassende aanbod van de online shop bekend wordt onder heel Nederland en wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen? Als E-commerce Trainee op het hoofdkantoor in Huizen bouw je mee aan het succes van een nieuwe tak binnen Lidl Nederland, namelijk onze afdeling e-commerce. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de e-commerce activiteiten in Nederland. Ook online bieden wij onze klanten de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs met een zeer gevarieerd assortiment!

Er liggen nog volop mogelijkheden om onze online omgeving te optimaliseren en we verwachten dat jij deze uitdaging met twee handen aangrijpt. Verder heb je veel contact met internationale collega’s en spreek je regelmatig met interne afdelingen zoals Marketing & Klantenservice.

HET TRAINEESHIP

 • In de basisfase krijg je een helder beeld van de scope van Lidl Nederland en krijg je inzicht in de synergie tussen het hoofdkantoor, de distributiecentra/regiokantoren en de filialen. Net als iedere medewerker die bij Lidl begint, start je met de basisopleiding in een filiaal en maak je kennis met de verschillende functies op ons distributiecentrum en regiokantoor. Hierdoor krijg je een goed en breed beeld van wat er dagelijks speelt op de werkvloer.
 • In de oriëntatiefase ga je aan de slag binnen e-commerce. Door praktijkervaring en het uitvoeren van verschillende projecten krijg je een goed beeld van de e-commerce afdeling.
 • In de laatste verdiepingsfase word je ingewerkt in de functie die je gaat bekleden na je traineeship die aansluit bij jouw capaciteiten en ambitie.
 • Naast de vakinhoudelijke kennis en ervaring die je opdoet tijdens je traineeship doorloop je ook een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.
 • Om de steile leercurve vast te houden die wij van jou als trainee verwachten word je intensief begeleid in je ontwikkeling door een professionele coach.
 • Intervisiebijeenkomsten met andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en een leer community te creëren.

JOUW PROFIEL

 • Afgeronde HBO/WO richting Commerciële Economie, Marketing, Supply Chain, Business Administration of andere commerciële achtergrond.
 • 0-2 jaar werkervaring. Leidinggevende ervaring of een rol waarin jij het voortouw hebt genomen zien wij graag terug in jouw profiel.
 • Retail ervaring of ervaring binnen een online omgeving is een pré.
 • Je bent pragmatisch en je staat met beide benen op de grond. Je bent zelfbewust en bent in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag.
 • Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat.
 • Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
 • Tijdens jouw studie heb je niet stilgezeten. Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minstens één praktische ervaring binnen het gekozen vakgebied terug in jouw cv zoals relevante bijbanen, stages, eigen onderneming of vrijwilligerswerk.
 • Kennis van de Duitse taal is een grote plus.

LIDL BIEDT

 • De unieke kans om bij een start-up binnen een grote internationale organisatie mee te werken. Je wordt onderdeel van een nieuwe, groeiende afdeling, waarbij je zeker niet in een gespreid bedje terecht komt.
 • Een unieke kans om te bouwen aan jouw ontwikkeling binnen de snelst groeiende retailer van Nederland.
 • Een combinatie van ‘learning on the job’, en een uitgebreid ontwikkel- en opleidingsprogramma.
 • Goede arbeidsvoorwaarden met een markconform salaris.

SOLLICITEREN

Heb jij de drive om het maximale uit jezelf te halen binnen een snelgroeiende multinational? Start dan je carrière bij Lidl als E-Commerce Trainee. We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk 18 februari 2018 tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eliane Brouwer.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

(foto is van het nieuwe e-commerce distributiecentrum van Lidl)

Steven Verhoeven - Campus Recruiter - recruiter bij Lidl
Steven Verhoeven - Campus Recruiter
Stel je vraag via: