Talent&Pro biedt een kleine groep financials met grootse ambities een unieke kans: het traineeship Beleggingen & Vermogensbeheer! In het traineeship word je in korte tijd opgeleid tot acceptant vermogensbeheer, behaal je aan onze Academy je Wft-certificaten en zet je de eerste stappen richting jouw droombaan als beleggingsspecialist, vermogensbeheerder, optiehandelaar of pensioenadviseur. Dus heb jij minder dan twee jaar werkervaring en ben je superenthousiast over het adviseren van particulieren over bancaire vermogensvorming? Lees dan meer over jouw mogelijkheden binnen dit traineeship.

Jouw uitdaging als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer
Voor een speciaal en uniek project zoeken we trainees die enorm veelzijdig zijn, met een sterke affiniteit en interesse in financiële producten en sterke analytische vaardigheden. Natuurlijk vind je het ook supergaaf om fulltime bezig te zijn met de processen rondom beleggen en vermogen. Je bent op carrièrevlak niet zoekende naar wát, maar naar hoe! Jij wéét namelijk dat de financiële dienstverlening en jouw toekomst een en hetzelfde pad volgen.

Wat ga je doen?
Om jou aan een goede start te helpen bij de opdrachtgever haal je tijdens de onboarding bij Talent&Pro al je eerste diploma als financieel adviseur: Wft Basis. Na je introductieperiode ga je als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer aan de slag op je eerste opdracht. Binnen een team van acceptanten bancaire vermogensvorming ga je meewerken aan de acceptatie en het beheer van bankspaarproducten en beleggingsrekeningen. Klanten en financieel adviseurs bellen/mailen/whatsappen jullie als eerste met vragen over verschillende producten, waaronder bancaire lijfrente-spaarrekeningen, gouden handdruk-rekeningen en execution only beleggersrekeningen.

De dossiers die jij tegenkomt zijn divers en betreffen overlijden, echtscheiding, afkoop of juridische uitdagingen. Jij ontzorgt de klant van a tot z: je verzorgt waardeoverdrachten aan de hand van het PSK (Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten), je corrigeert fiscale gegevens, behandelt klantmutaties of levensloop-deblokkeringen en je verwerkt beleggingsorders en overboekingen. Daarnaast voer je doorlopend kwaliteitscontroles uit, want de klant is koning! Een soepele en vlotte dienstverlening is het criterium waar je de werkprocessen van jou en je 25 collega’s op beoordeelt. Onderdeel van jouw werkzaamheden is dan ook dat jij pro-actief zoekt naar verbetermogelijkheden, inhoudelijk én procesmatig. Binnen het team waar jij terechtkomt wordt Agile gewerkt. Plooien strijk jij glad voordat ze ontstaan of in ieder geval snel nadat je ze signaleert. Je bent niet het type dat liever een ander hemd pakt.

Waar ga je werken?
De opleiding en eerste maanden van jouw dienstverband vinden in Arnhem plaats. Daarna verhuis jij met een klein team van ongeveer 10 collega’s naar Den Haag. Hier ga jij onder het mentorschap van een ervaren collega de training- en inwerkperiode omzetten in de top notch-dienstverlening die onze opdrachtgevers van onze young professional gewend zijn. Je komt te werken op de afdeling Bancaire Vermogensvorming binnen de keten Sparen & Beleggen.

Wij, als Talent&Pro:

  • bieden jou een marktconform salaris met bonusregeling;
  • een uitdagende baan met volop groeimogelijkheden;
  • mogelijke vervolgopdrachten binnen bv. vermogensadvies, financial risk of business IT;
  • de kans om opleidingen, cursussen en vaardigheidstrainingen te volgens aan onze Talent&Pro Academy;
  • en een informele en collegiale werkomgeving bij een opdrachtgever waar creativiteit wordt gestimuleerd!

Jij, als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer:

  • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  • hebt veel vaardigheden, maar in ieder geval een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • hebt verschillende persoonlijke kwaliteiten, waarvan een pro-actieve houding, goede energie en enthousiasme in willekeurige volgorde op 1, 2 en 3 staan;
  • omarmt (proces)veranderingen;
  • en kan dit voor onze opdrachtgever per direct doen!

Reageer snel op dit unieke traineeship. Vol is vol!
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan door te klikken op de solliciteerbutton hieronder. Voor vragen kun je terecht bij Sharlaine Roeters via sharlaine.roeters@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06 – 46 97 08 73.

Christine Barmentlo - Corporate Recruiter - recruiter bij Talent&Pro
Christine Barmentlo - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: