BETAALDE OPLEIDING TOT CYBER SECURITY EXPERT
Wil jij als digitaal talent verder als cyber security specialist? Met ons traineeship Cyber Security help je organisaties zich te wapenen tegen onder meer DDos-aanvallen, ransomware en virussen. Je fikst zwakke plekken en adviseert organisaties over de strijd tegen Cybercrime. Je gaat namelijk meteen betaald aan de slag met uitdagende opdrachten bij toporganisaties. Met ons opleidingsprogramma geef je je technologische én soft skills een boost.

  • Opleiding Antwerp Management School
  • Certificeringstraject CISM/CISA/CRISC
  • Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
  • Intensieve begeleiding door field coach
  • Meteen salaris en geen studiekosten
  • Jouw ingang naar toporganisaties

HET VAKGEBIED
Digitale criminaliteit is de sterkst groeiende vorm van economische misdrijven. Een hack of ransomware-aanval kan voor organisaties enorm vervelende gevolgen hebben. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel: de risico’s van morgen zijn weer heel anders dan de risico’s van vandaag. Jouw generatie ademt verandering, vernieuwing en vooruitgang, dus organisaties zullen je met open armen ontvangen.

Wij boosten je skills en je gaat meteen aan de slag bij een van de topbedrijven uit ons netwerk met een interessante opdracht op het gebied van Cyber Security. Je speurt IT-netwerken af, weert aanvallen af, fikst zwakke plekken en adviseert organisaties over de strijd tegen Cybercrime. Hoe gaaf is dat?

DE OPLEIDING
Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma verzorgd door de Antwerp Management School (AMS) en verschillende andere gerenommeerde opleiders. Verder staan er modules als Ethical Hacking en Agile en Scrum op het programma. Na afronding van het traineeship heb je een certificaat op post-master niveau en mag jij jezelf Scrum-master noemen. Je kiest daarnaast voor een van deze internationaal erkende certificeringstrajecten: CISM, CISA of CRISC.

Twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën, trends en ontwikkelingen en verbeteren we je soft skills. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. Je brengt de theorie ook meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Je ontvangt vanaf dag één salaris en betaalt geen studiekosten. Hoe lekker is dat?

Anouk Booten - Cyber Security - recruiter bij Breinstein
Anouk Booten - Cyber Security
Stel je vraag via: